Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2014

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΧΡΙΣΤΟΦΗΣ ΖΑΧΟΣ ΚΑΤΑ ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥΣυνεχίζονται με καταγγελίες οι έντονες αντιπαραθέσεις μεταξύ του Δημάρχου Ιστιαίας – Αιδηψού Ζάχου Χριστοφή και του Βουλευτή Εύβοιας Ν.Δ. Μαρκόπουλου Κώστα, των άλλοτε πολιτικών φίλων μιας και ανήκουν στην ίδια παράταξη με τον Βουλευτή να έχει παίξει καταλυτικό ρόλο στην εκλογή του Δημάρχου.

Αιτία αυτή την φορά η τηλεφωνική παρέμβαση του κ. Ζάχου, την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013 στην ζωντανή εκπομπή «Πρωινές Διαδρομές» του Γιάννη Τσελίκα στο Ράδιο Ιστιαία 100.4, όταν κατάγγειλε δημόσια τον κ. Μαρκόπουλο ότι μοίραζε τετραπλάσια δελτία κοινωνικού τουρισμού, που είχε στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του, σε επιχειρηματίες ξενοδόχους της Λουτρόπολης της Αιδηψού την περίοδο που ασκούσε χρέη Υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης.

Η απάντηση από τον κ. Μαρκόπουλο ήρθε την επόμενη ημέρα από τον ραδιοφωνικό αέρα, χαρακτηρίζοντας ως συκοφάντη τον κ. Ζάχο αντικρούοντας τα λεγόμενα του, τονίζοντας πως θα λογοδοτήσει στην Δικαιοσύνη.

Ο κ. Ζάχος με νέα του ζωντανή τηλεφωνική παρέμβαση κατάγγειλε ξανά τον κ. Μαρκόπουλο καθώς και τον κ. Μπασμπάνο, τέως συνεργάτη του κ. Μαρκόπουλου, ότι μοίρασε χιλιάδες δελτία κοινωνικού τουρισμού της εκδήλωσης «Δροσίνια» που είχε στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του.

Μάλιστα ο Δήμαρχος έκανε λόγο και για 50 δελτία που έλαβε από τον κ. Μπασμπάνο, επικαλούμενος μαρτυρίες, που δεν έκανε χρήση.

Ακούστε στο βίντεο το απόσπασμα – ντοκουμέντο από την ραδιοφωνική εκπομπή του Γιάννη Τσελίκα «Πρωινές Διαδρομές» στο Ράδιο Ιστιαία 100.4 της Παρασκευής 20 Δεκεμβρίου 2013.