Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2014

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥ ΙΣΤΙΑΙΑΣ

Σύμφωνα με την «ΦΩΝΗ ΤΟΝ ΣΠΟΡ» και άρθρο του Γιάννη Δραπανιώτη, μέσα σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 5 Ιανουαρίου ο Αγιασμός - εγκαινίαση του Δημοτικού Σταδίου της Ιστιαίας, μετά τις ανακατασκευές που έγιναν σ’ αυτό αναφορικά με την αντικατάσταση του νέου χλοοτάπητα, την αλλαγή των πάγκων και την τοποθέτηση πλαστικών καθισμάτων στις εξέδρες.
Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Ιστιαίας - Αιδηψού κ. Χριστοφής Ζάχος, Αντιδήμαρχοι και αρκετά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου αρμόδιο για τα γήπεδα κα. Αργυρώ Αράπογλου, η Διοίκηση της Α.Ε. Ιστιαίας, αρκετοί ποδοσφαιριστές της ομάδας και φίλαθλοι.

Μετά το πέρας του Αγιασμού που τελέστηκε από τους Εφημέριους π. Γεώργιο Χαιρόπουλος και π. Ιωάννη Θάνο, ο Δήμαρχος μετά τις καθιερωμένες ευχές προς την ομάδα ευχαρίστησε τον πρώην Αντιδήμαρχο κ. Ζάχαρη και την Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου κα. Αράπογλου για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν για την ανακατασκευή του γηπέδου, τονίζοντας πως ο Δήμος θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια που καταβάλει η Α.Ε. Ιστιαίας για να πάει πιο ψηλά ποδοσφαιρικά την περιοχή και δεσμεύθηκε ότι η ομάδα θα λάβει επιχορήγηση το 50 % του ποσού που διαθέτει ο Δήμος για τα αθλητικά σωματεία.
Μετά το Δήμαρχο το λόγο πήρε η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κα. Αράπογλου, η οποία ευχαρίστησε την ομάδα για την άψογη συνεργασία και εξέφρασε ιδιαιτέρως της ευχαριστίες της στον Ποδοσφαιριστή Δημήτρη Δαρζέντα για την εθελοντική εργασία που προσέφερε στην τοποθέτηση των καθισμάτων στις εξέδρες.

Τέλος και αφού παραδόθηκαν κλειδιά του γηπέδου στον Πρόεδρο της ομάδας Λευτέρη Κατσαντώνη στη μικρή δεξίωση που ακολούθησε, εντύπωση και επαινετικά σχόλια απ’ όλους τους παρευρισκόμενους προκάλεσε ή άψογη και επιμελής δουλειά που έχει γίνει από τη Διοίκηση και τους παίκτες της ομάδας αναφορικά με την κατασκευή του γραφείου και των αποδυτηρίων της.