Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2014

Ο Σ.Κ.Α.Π.Α. ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ

Το προεδρείο και μελή του Συλλόγου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πρόνοιας Ανάπτυξης, συναντήθηκαν με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Κεδίκογλου Σίμο, με αφορμή την παρουσία του στον πανηγυρισμό του Πολιούχου Αγίου Αθανασίου της Ιστιαίας.
Ο Σ.Κ.Α.Π.Α. στην εποικοδομητική συζήτηση που είχε με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο στο γραφείο του στην Ιστιαία, παρουσίασε ορισμένα από τα βασικά προβλήματα της Βόρειας Εύβοιας, ζητώντας την παρέμβαση του για την επίλυση τους.

Ο Υπουργός ενημερώθηκε και εγγράφως για τα προβλήματα του Κέντρου Υγείας Ιστιαίας (κενές οργανικές θέσεις γιατρών, προβλήματα ακτινολογικού μηχανήματος, απουσία υπερήχου και ελλιπείς ξενοδοχειακός εξοπλισμός), για τα προβλήματα με την συνταγογράφηση και παραλαβή φαρμάκων εγγεγραμμένων στην πρόνοια, για την λειτουργία του Κέντρου Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων, καθώς και για το οδικό δίκτυο της περιοχής μας.
Ο κ. Κεδίκογλου επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Διευθυντή του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας, κ. Καρούζο Ιωάννη, μεταφέροντας του τις ελλείψεις του Κέντρου Υγείας Ιστιαίας, ενώ παράλληλα έδωσε υπόσχεση για συνεχή επικοινωνία και παρέμβαση του ώστε να επιλυθούν τα προβλήματα της Βόρειας Εύβοιας.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν, ο Πρόεδρος του Σ.Κ.Α.Π.Α. κ. Τατάκης Αλέξανδρος, η Γραμματέας του Συλλόγου κα. Μουρίδου Ελένη, και τα μέλη, κα. Τατάκη Αναστασία, κ. Φοσσές Παναγιώτης και κ. Καρακάξης Βασίλειος.
Ο Σ.Κ.Α.Π.Α. εδρεύει στην Ιστιαία, στο παλιό Δημαρχείο, με τηλέφωνα επικοινωνίας το 2226053558 και 6937558315.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ