Σάββατο, 24 Μαΐου 2014

ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΡΙΑΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Οι κάλπες -τρεις αυτή την φορά- τοποθετήθηκαν ξανά στις αίθουσες του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ιστιαίας όπου και θα φιλοξενήσουν τα εκλογικά κέντρα Ιστιαίας.
Θα ανοίξουν στις επτά το πρωί και θα κλείσουν στις επτά το απόγευμα, για τον 2ο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών καθώς και των ευρωεκλογών.

Καλούμενα ως ψηφοφόροι να αποφασίσουμε ποιον θα στείλουμε στον Δήμο, την κα. Ελένη Ευσταθίου Σπανού ή την κα. Ουρανία Παπαδάκη Παπανδρέου, ποιον στην Περιφέρεια, τον κ. Κωνσταντίνο Μπακογιάννη ή τον κ. Ευάγγελο Αποστόλου, αλλά και ποιους στο Ευρωκοινοβούλιο.

Ειδικά για τις ευρωεκλογές, ούτε ένα ούτε δύο, αλλά σαράντα δύο κόμματα διεκδικούν την ψήφο μας αύριο Κυριακή 25 Μαΐου 2014, ελπίζοντας στην είσοδο τους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Οι εκλογείς μπορούν να εκφράσουν την προτίμησή τους υπέρ τεσσάρων, κατ’ ανώτατο όριο, υποψηφίων σημειώνοντας στο ψηφοδέλτιο δίπλα στο όνομα του καθενός σταυρό προτίμησης.
Συνεπώς, στα ψηφοδέλτια των συνδυασμών μπορούν να τεθούν μέχρι και τέσσερις σταυροί προτίμησης.
Σε περίπτωση που τεθούν από εκλογέα περισσότεροι από τέσσερις σταυροί προτίμησης, το ψηφοδέλτιο αυτό δεν είναι άκυρο, αλλά προσμετράται υπέρ του συνδυασμού χωρίς να λαμβάνεται υπόψη κανένας σταυρός προτίμησης.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ…