Παρασκευή, 30 Μαΐου 2014

«Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ»

Όπως διαβάζουμε στην «ελεύθερη φωνή των σπορ» του Γιάννη Δραπανιώτη, τελικά ένα ψηφοδέλτιο κατατέθηκε χθες στο Γενικό Γραμματέα της Α.Ε. Ιστιαίας κ. Αλέξανδρο Ψαράκη για της επικείμενες αρχαιρεσίες της την Κυριακή 1 Ιουνίου.
Ο Συνδυασμός λέγεται «η ομάδα είσαι εσύ» και αποτελείται από μέλη της ομάδας που είχαν εκφράσει την αντίθεση τους στη συνένωση - συνεργασία με την Α.Ε. Ιστιαίας.
Όπως δηλώνουν μέλη του συνδυασμού, η κίνηση αυτή στηρίζεται στη συνεργασία όλων των μελών και φίλων της ομάδας για το καλό του Συλλόγου.
Να αναφέρουμε ότι επιβεβαιώθηκε πλήρως το χθεσινό μας ρεπορτάζ, αφού τρία απ' τα απερχόμενα μέλη του Δ.Σ. συμμετέχουν σ' αυτή την κίνηση, καθώς και ο κ. Γιάννης Αναγνώστου που στις εκλογές είχε διεκδικήσει το Δημαρχιακό θώκο Ιστιαίας - Αιδηψού.

Τα ονόματα που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο είναι:
Αναγνώστου Γιάννης, Αράπογλου Αντρέας, Ζωγράφος Κώστας, Θάνος Σταύρος, Καραμουζάς Γιάννης, Κομποθανάσης Αποστόλης, Ντόκος Γιάννης, Πάππας Χρήστος, Περήφανος Χρήστος, Σταμελόπουλος Περικλής, Στάμος Θανάσης, Στουρνάρας Άρης, Τσελίκας Δήμος, Φαδάκης Θανάσης, Χριστοφορίδης Στέλιος και Ψαράκης Αλέξανδρος.