Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2014

ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΜΑΡΙΩΝ : ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ Η ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ

Τη Δευτέρα 16 Ιουνίου και ώρα 8.30 μ.μ. στο χώρο του Δημ .Σχ. Καμαρίων συνεδρίασε έκτακτα το Δ.Σ. του Εκπολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Καμαρίων σε πλήρη απαρτία και παρουσία της Αντιδημάρχου του Δ. Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Α. Αράπογλου, με θέμα: «Οι δημοσιεύσεις της προέδρου του Φιλοζωικού Σωματείου Β. Εύβοιας “ΗΡΑ” κ. Λ. Ευθυμιοπούλου σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης».
Ύστερα από διαλογική συζήτηση ομόφωνα αποφασίστηκαν τα εξής: Επειδή οι δημοσιεύσεις αυτές περιέχουν ύβρεις, προσβλητικά σχόλια και μελανούς χαρακτηρισμούς για το χωριό μας και τους κατοίκους του και λαμβάνοντας υπ’ όψιν την απαίτηση των συγχωριανών μας για την αποκατάσταση της αλήθειας και την ηθική δικαίωσή τους, να εκδοθεί το παρακάτω δελτίο Τύπου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Δ.Σ. του Εκπολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Καμαρίων αναφερόμενο στο θλιβερό γεγονός του θανάτου του αδέσποτου σκύλου τα ξημερώματα του Σαββάτου 14 Ιουνίου, έξω από το σπίτι της προέδρου του Φιλοζωικού Σωματείου Β. Εύβοιας “ΗΡΑ” κ. Λ. Ευθυμιοπούλου από ανεπιβεβαίωτα μέχρι στιγμής αίτια, ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ την πράξη αυτή. Επιπλέον, αναγνωρίζουμε και σεβόμαστε την προσπάθεια ΟΛΩΝ των εθελοντών για την προστασία των αδέσποτων ζώων της περιοχής μας.
Οι συμπατριώτες μας, άνθρωποι στην πλειοψηφία τους οικογενειάρχες, επιστήμονες, θρησκευόμενοι, με αρχές και αξίες, με πολιτικές και πολιτιστικές δράσεις εκφράζουμε την ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ μας και ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ τις ανυπόστατες κατηγορίες, τις ύβρεις, τις απειλές, τις “επικηρύξεις ανθρώπων” που εξαπολύει η πρόεδρος του παραπάνω σωματείου στις δημοσιεύσεις της στο διαδίκτυο.
ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ και ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ πλέον ένα ολόκληρο χωριό να διασύρεται στην τοπική κοινωνία με αυτόν τον τρόπο και να επιδιώκεται η σπίλωση του ονόματός του και των κατοίκων του.
Αναρωτιόμαστε αν οι δημοσιεύσεις αυτές αποτελούν αποφάσεις του Δ.Σ. του “ΗΡΑ” ή είναι μόνο προσωπικές θέσεις και εκτιμήσεις της προέδρου του, η οποία από την πρώτη στιγμή της εγκατάστασής της στο χωριό μας, έχει γνωρίσει τη φιλοξενία και έχει δεχθεί τη βοήθεια και τη συμπαράσταση των συγχωριανών μας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η προκλητική αυτή συμπεριφορά, τα κατά καιρούς αναλόγου περιεχομένου δημοσιεύματα και οι δηλώσεις που αφορούν στο χωριό μας, τους κατοίκους και το σύλλογό μας είναι συνεχή και επαναλαμβανόμενα τα δύο τελευταία χρόνια.
Εμείς οι Καμαριώτες θεωρούμε αναφαίρετο δικαίωμά μας να υπερασπιστούμε την τιμή και την αξιοπρέπειά μας με κάθε θεμιτό και νόμιμο μέσο και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να σταματήσει ΤΩΡΑ αυτή η φαρσοκωμωδία!
Το Δ.Σ.

Στην έκδοση του δελτίου τύπου συνηγορούν και το υπογράφουν:
1. Η Αντιδήμαρχος του Δ. Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Αργυρώ Αράπογλου
2. Η Πρόεδρος κ. Κατερίνα Βλαχογιάννη
3. Ο Αθλητικός Όμιλος Καμαρίων