Δευτέρα, 9 Ιουνίου 2014

ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗΝ Α.Ε. ΙΣΤΙΑΙΑΣ

Διαβάζουμε στην «φωνή των σπορ» του Γιάννη Δραπανιώτη…
Μετά την αναβολή της προηγούμενης Κυριακής πραγματοποιήθηκαν σήμερα από τις 10.00 το πρωί ως τις 2.00 το μεσημέρι οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου στην Α.Ε. Ιστιαίας.
Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ ένα ήταν το ψηφοδέλτιο που διεκδίκησε το Δ.Σ. της ομάδας, αποτελούμενο από ανθρώπους που είχαν εκφράσει την αντίθεσή τους στην πρόταση του απερχόμενου Προέδρου Λευτέρη Κατσαντώνη περί συνεργασίας με τον Π.Σ. Ιστιαίας (Ακαδημία).
Όπως προέκυψε από τη διαδικασία στην οποία ψήφισαν 32 από τα 43 συνολικά ταμειακός εντάξει μέλη, ενώ δεν υπήρξαν άκυρα και λευκά ψηφοδέλτια, το νέο Δ.Σ. της ομάδας θα αποτελείται από τους, Γιάννη Αναγνώστου που έλαβε 28 ψήφους, Σταύρο Θάνο επίσης 28, Αντρέα Αράπογλου 27, Γιάννη Καραμουζά 26, Χρήστο Πάππα 25, Δήμο Τσελίκα 22 και Στέλιο Χριστοφορίδη 22. Αναπληρωματικά μέλη θα είναι οι Γιάννης Ντόκος που έλαβε 22 ψήφους, Περικλής Σταμελόπουλος, 17, Αποστόλης Κομποθανάσης 16 και Θανάσης Φαδάκης 14.
Από τα υπόλοιπα άτομα που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο έλαβαν Θανάσης Στάμος 7, Άρης Στουρνάρας 3, Χρήστος Περήφανος 3, Κώστας Ζωγράφος 1 και Αλέξανδρος Ψαράκης 0.
Μέλη της εφορευτικής επιτροπής που διεξήγαγε την εκλογική διαδικασία ήταν οι, Νίκος Ζαλάβρας, Βαγγέλης Σταμούλος και Βαγγέλης Γεροστάθης.
Το νέο Δ.Σ. αναμένεται να συνεδριάσει ώστε να συγκροτηθεί σε σώμα μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.