Δευτέρα, 14 Ιουλίου 2014

«ΤΟΥ ΗΠΙΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ» – ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΚΑΠΑ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΓΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΣΤΟ ΚΥ ΙΣΤΙΑΙΑΣΔεν πρόκειται για ταινία θρίλερ αλλά για την εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πρόνοιας Ανάπτυξης (ΣΚΑΠΑ) και την επίσκεψη του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας κ. Καρούζου Ιωάννη στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας.

Την Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014 ο ΣΚΑΠΑ πραγματοποίησε εθελοντική αιμοδοσία στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, με προσέλευση μεγαλύτερη από τα προβλεπόμενα σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου κ. Αλέξαδρου Τατάκη.

Την ίδια ημέρα επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας Ιστιαίας ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας κ. Ιωάννης Καρούζος, ο οποίος υποβλήθηκε σε εθελοντική αιμοδοσία για την τράπεζα αίματος του συλλόγου.

Στην συνέχεια ο κ. Καρούζος ενημερώθηκε για τα προβλήματα και τις ελλείψεις του Κέντρου Υγείας Ιστιαίας από τον Διοικητή - Ιατρό κ. Αλέξανδρο Δαύρη.

Μάλιστα ο κ. Καρούζος δεν δίστασε να ανέβει και στην …ταράτσα, προκειμένου να δει ιδίοις όμμασι τα προβλήματα της σκεπής που κατασκευάστηκε πρόσφατα.

Ο κ. Δαύρης, με το αστείρευτο χιούμορ του, σχολίασε την επίσκεψη Καρούζου στο προφίλ του στο Facebook γράφοντας:

«Μια εικόνα, χίλιες λέξεις. Τελικά ο δράκουλας Δαύρης το είπε και το έκανε. Ήπιε το αίμα του διοικητή του νοσοκομείου της Χαλκίδας κυρίου Ιωάννη Καρούσου! Θέλοντας να στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα στην κοινωνία για να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος και να συμμετάσχει ενεργά στην υπερπολύτιμη προσφορά αίματος που πραγματικά σώζει ζωές. Ο κύριος διοικητής με την επίσκεψη του σήμερα στην Ιστιαία και με την ενέργεια του αυτή, να προσφέρει το αίμα του, έστειλε ένα μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης στους κατοίκους της βόρειας Εύβοιας.»

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ…