Τρίτη, 22 Ιουλίου 2014

ΣΤΟ …ΠΑΤΑΡΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

«Ανέβα με το ασανσέρ στον 3ο όροφο, μόλις βγεις θα τα δεις…» έλεγε η πληροφορία.

Βγαίνοντας από την πόρτα του δημόσιου ασανσέρ του δημαρχείου στην Ιστιαία, στον 3ο και τελευταίο όροφο αντίκρισα χιλιάδες έντυπα της Τουριστικής Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού, σφραγισμένα και στοιβαγμένα στην άκρη του παταριού.

Πρόκειται για έντυπα τουριστικού ενδιαφέροντος, στην Αγγλική και Ελληνική γλώσσα, οδηγούς για αξιοθέατα και προορισμούς του Δήμου με έμφαση στην Αιδηψό.

Το συγκεκριμένο έντυπο είχε παρουσιαστεί σε μακέτα και εγκριθεί προς εκτύπωση (με έξοδα του Δήμου) σε συνεδρίαση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης, λίγο πριν την επίσκεψη στην έκθεση  «Beograd 2014» στις 27 Φεβρουαρίου 2014.

Επίσης αντίκρισα και πολλά έντυπα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ταξιάρχη, στην Αγγλική γλώσσα, σχετικά με την ιστορία και την καλλιέργεια του σύκου.

Την στιγμή που όλοι κάνουμε λόγο για τον τουρισμό στην περιοχή μας, μήπως αντί να μένουν τόσα έντυπα στο πατάρι του δημαρχείου θα ήταν καλύτερα να μοιραστούν;

Να μοιραστούν στα συχνά γκρουπ που επισκέπτονται κυρίως Αιδηψό και Πευκί και να διαβαστούν από τους αλλοδαπούς τουρίστες…

Να μοιραστούν στα σταντ ξενοδοχείων της Λουτρόπολης και να διαβαστούν από τους πελάτες τους…

Να μοιραστούν στα σταντ μονάδων, επιχειρήσεων, καταστημάτων, αναψυκτηρίων, και να διαβαστούν από τους θαμώνες τους…

Εξάλλου, πληρωμένα είναι…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ…