Παρασκευή, 4 Ιουλίου 2014

ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ – ΚΑΤΑΛΗΨΗ Χ.Υ.Τ.Α. ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΒΓΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΒΟΥΤΑ

Με δύο υπομνήματα προς τον Δήμαρχο Ιστιαίας-Αιδηψού Χριστοφή Ζάχο, οι κάτοικοι των Κοινοτικών Ενοτήτων Αβγαριάς και Βουτά, γνωστοποιούν τα προβλήματα ύδρευσης και λειψυδρίας στις περιοχές τους, ζητώντας την άμεση και κατεπείγουσα επίλυση τους.

Μάλιστα, κοινοποιούν τα υπομνήματα στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας και το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας, δηλώνοντας αποφασισμένοι να προβούν σε μαζικές κινητοποιήσεις.

Τις δηλώσεις τους έκαναν πραγματικότητα, σήμερα Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014 επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες μας, προβαίνοντας σε συμβολική κατάληψη του δρόμου που οδηγεί στον Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) Βόρειας Εύβοιας, από νωρίς το πρωί ως τις 12 το μεσημέρι, εμποδίζοντας τα απορριμματοφόρα των όμορων Δήμων να αδειάσουν.

Το θέμα τους θα συζητηθεί σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιστιαίας-Αιδηψού, το απόγευμα τις Δευτέρας 7 Ιουλίου 2014, με τον Δήμαρχο να υπόσχεται άμεση λύση των προβλημάτων.

ΙΣΤΙΑΙΑ NEWS και ΡΑΔΙΟ ΙΣΤΙΑΙΑ 100,4 ήταν εκεί, από όπου το βίντεο, οι αποκλειστικές δηλώσεις και το φωτορεπορτάζ που ακολουθεί…