Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2014

ΜΙΑ BARBIE ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΔΗΨΟ

Η Barbie, η πολυτελής θαλαμηγός του Τούρκου μεγιστάνα και Προέδρου της τουρκικής ομάδας ποδοσφαίρου Γαλατάσαραϊ, Ουνάλ Αγσιάλ, αγκυροβόλησε στα νερά του βόρειου Ευβοϊκού.
Στην φωτογραφία που μας έστειλε αναγνώστης, η Barbie απολαμβάνει την θέα της Λουτρόπολης της Αιδηψού αγκυροβολημένη έξω από το Θέρμαι Σύλλα.
Ο Τούρκικος και ο Ελληνικός τύπος συνεχίζει να μιλά για την ξανθιά Ελληνίδα καλλονή, την όμορφη και έμπειρη δημοσιογράφο Φανή Γραμματικογιάννη, που έχει κλέψει την καρδιά του ισχυρού άντρα της Τουρκίας και έμελλε να γίνει η γυναίκα της ζωής του.
Μάλιστα ο ίδιος την αποκαλεί Βarbie, αφού η Φανή διαθέτει τα χαρακτηριστικά κούκλας και για χάρη της έχει ονομάσει έτσι την πολυτελή 50μετρη θαλαμηγό τους.
Οι δυο τους γνωρίστηκαν τυχαία και από ότι φάνηκε, η μοίρα τούς ήθελε μαζί.
Σε ένα από τα επαγγελματικά του ταξίδια στην Αθήνα ο Αγσιάλ είχε επισκεφτεί ένα από τα γνωστά εστιατόρια στη Βουλιαγμένη και εκεί γνώρισε τη Φανή.
Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος.
Ο Τούρκος επιχειρηματίας άρχισε τις προσπάθειες προσέγγισης της όμορφης Ελληνίδας, που στην αρχή είχε κάποιες επιφυλάξεις.
Χρειάστηκαν πολλές προσπάθειες και έντονο φλερτ για να αρχίσουν να είναι μαζί, και τελικά, ύστερα από επίμονη πολιορκία του Αγσιάλ, η Φανή έριξε το κάστρο της καρδιάς της.
Αμέσως αποφάσισαν να παντρευτούν και πραγματοποίησαν το όνειρό τους στη Νέα Υόρκη πριν από έξι χρόνια, με έναν παραμυθένιο γάμο σε κεντρικό ξενοδοχείο του Μανχάταν.
Από τότε μοιράζουν τη ζωή τους ανάμεσα Αθήνα και Κωνσταντινούπολη, καθώς ο Αγσιάλ είναι από τους μεγάλους επιχειρηματίες της γειτονικής χώρας και η οικονομική του ευχέρεια τους επιτρέπει αυτό τον τρόπο ζωής.
Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μια πανέμορφη κορούλα, την Αλίν, η οποία είναι δυόμιση ετών.
Αυτό το διάστημα ο Αγσιάλ μαζί με τη Φανή φαίνεται πως ερωτεύεται και την Βόρεια Εύβοια, αφού αγκυροβόλησε στα γαλανά νερά της.