Σάββατο, 2 Αυγούστου 2014

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ

Με συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπήκε ο Αύγουστος στο Δημαρχείο στην Ιστιαία.

Οι δημοτικοί υπάλληλοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, την Παρασκευή 1η Αυγούστου 2014, σχετικά με την αναδρομική παροχή των 176 ευρώ, κάνοντας λόγο για χάσιμο συναδελφικής αλληλεγγύης.

«Για την άνιση μεταχείριση των δημοτικών υπαλλήλων (πλην Ιστιαίας, Ωρεών, Λιχάδας, παιδικών σταθμών) που δεν δικαιώθηκαν της αναδρομικής παροχής των 176 ευρώ σε αντίθεση με τους δημοτικούς υπαλλήλους πρώην Αρτεμισίου και Αιδηψού που έλαβαν την αναδρομική παροχή με αποτέλεσμα να χαθεί η συναδελφική αλληλεγγύη» αναφέρουν στην ανακοίνωση τους.

Αρχικά συνεδρίασαν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου όπου και ενημερώθηκαν σχετικά από τον προϊστάμενο της οικονομικής υπηρεσίας κ. Σούρα.

Στη συνεχεία επιτροπή δημοτικών υπαλλήλων συναντήθηκε με τον δήμαρχο Ιστιαίας-Αιδηψού, παρουσία της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου.

Ο δήμαρχος κ. Ζάχος Χριστοφής τάχθηκε στο πλευρό των εργαζομένων, τονίζοντας πως θα γίνει η έφεση που αποφασίστηκε για την αναίρεση κατά των αποφάσεων του εφετείου και την αποκατάσταση της αδικίας, με έξοδα του δήμου.

Το ΙΣΤΙΑΙΑ NEWS ήταν εκεί από όπου και το φωτορεπορτάζ που ακολουθεί...