Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014

Ο ΜΙΜΗΣ ΔΟΜΑΖΟΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ

Του Γιάννη Δραπανιώτη
Στη Βόρεια Εύβοια βρέθηκε χθες Δευτέρα, ίσως ο καλύτερος παίκτης που πέρασε ποτέ από τα Ελληνικά γήπεδα, ο «Στρατηγός» του Ελληνικού Ποδοσφαίρου Μίμης Δομάζος. Ο κ. Δομάζος επισκέφθηκε την περιοχή με τον Πρόεδρο του Βυζαντίου Νέου Πύργου Κωνσταντίνο Μασουρίδη, με σκοπό να έχουν συναντήσεις σχετικά με την κατασκευή του παραλιακού γηπέδου του Νέου Πύργου και για τη διοργάνωση φιλικού αγώνα παλαιμάχων μεταξύ Βυζαντίου και Παναθηναϊκού.
Αρχικά οι κ. Δομάζος και Μασουρίδης συναντήθηκαν στην Χαλκίδα με τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Φάνη Σπανό για το θέμα του γηπέδου και στην συνέχεια ανέβηκαν στην Ιστιαία, όπου νωρίς το απόγευμα είχαν συνάντηση με την Δήμαρχο Ιστιαίας – Αιδηψού Ελένη Ευσταθίου – Σπανού.
Κατά τη συνάντηση με τη Δήμαρχο εξέθεσαν το θέμα τις κατασκευής του παραλιακού γηπέδου Νέου Πύργου και για την αρωγή του Δήμου στη διενέργεια φιλικού αγώνα παλαιμάχων. Από την πλευρά της η κ. Ευσταθίου εξέφρασε τις θέσεις της πάνω στον αθλητισμό, τονίζοντας πως είναι επιτακτική ανάγκη να γίνει άμεσα τουλάχιστον ακόμη ένα γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα, κάνοντας λόγο για τα γήπεδα Καμαρίων και Αγίου, κάτι για το οποίο όπως τόνισε θα έχει την ερχόμενη εβδομάδα συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη. Για το γήπεδο του Νέου Πύργου δεσμεύθηκε ότι θα εξετάσει ενδελεχώς το θέμα για να το προχωρήσει όσο το δυνατό γρηγορότερα.
Επίσης η Δήμαρχος έκανε λόγο και για σκέψεις δημιουργίας προπονητικού κέντρου στην περιοχή αφού υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και από ομάδες του εξωτερικού για προετοιμασία στην περιοχή, αφού αυτή συνδυάζει καλό κλίμα και ιαματικά νερά. Όσον αφορά τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα τόνισε ότι θα ο Δήμος θα συμβάλει τα μέγιστα ώστε να γίνει ότι το δυνατό καλύτερο για αναβάθμιση του αθλητισμού στην περιοχή.
Στη συνέχεια ο Μίμης Δομάζος με τον Κωνσταντίνο Μασουρίδη επισκέφθηκαν την ομάδα του Βυζαντίου στην προπόνησή της στο παλιό γήπεδο Ωρεών και ο παλαίμαχος άσσος του Παναθηναϊκού φωτογραφήθηκε μαζί με την ομάδα, ενώ εν συνεχεία πήγαν και στο παραλιακό γήπεδο του Νέου Πύργου όπου οι Δομάζος – Μασουρίδης αντάλλαξαν ορισμένες πάσες δείγματα υψηλής τεχνικής.
Τέλος κατέληξαν στην Λουτρόπολη της Αιδηψού, όπου γευμάτισαν σε γνωστό εστιατόριο της πόλης, μαζί με τον υπεύθυνο του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού για τα γήπεδα δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Αγγελόπουλο και παρέα καλών φίλων.