Κυριακή, 16 Νοεμβρίου 2014

ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΚΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟΠΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΜΚΟ

Από την μια, επίθεση κατά των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις πρόσφατες αποκαλύψεις για τους Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς (ΜΚΟ).

«Το πάρτι με τις ΜΚΟ είναι η χειρότερη απόδειξη ότι 'λεφτά υπήρχαν' και ότι δεν 'τα φάγαμε μαζί'. Είναι η κορυφή του παγόβουνου ενός σάπιου συστήματος διαφθοράς και διαπλοκής, από τη χρηματοδότηση των ΜΚΟ μέχρι τα μυστικά κονδύλια του ΥΠΕΞ, που καταδεικνύει τις διαχρονικές ευθύνες των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ στη λεηλασία του δημόσιου πλούτου προς χάριν του βολέματος των ημετέρων. Η απουσία οποιουδήποτε ελέγχου σχετικά με τις ΜΚΟ ήταν μια πολιτική επιλογή με συγκεκριμένους στόχους και συγκεκριμένους υπαίτιους. Θεωρούμε επιβεβλημένη την έρευνα για όλες τις ΜΚΟ που έχουν επιχορηγηθεί την τελευταία 15ετία. Κάθε προσπάθεια συγκάλυψης θα πέσει στο κενό» τονίζει σε ανακοίνωση του το γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Από την άλλη, τοπικό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και η επιχείρηση του είναι επίσης μέλη -και υπό την σκέπη- σωματείου ΜΚΟ. Επιχείρηση με συνεργάτες, επίσης …συριζαίους!

«Ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Εβδομαδιαίου Περιφερειακού Τύπου (Σ.Ι.Ε.Π.Τ.) είναι ένας θεσμοθετημένος φορέας (Σωματείο Μ.Κ.Ο.) υπό την εποπτεία της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης-Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας» διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του siept.gr

Τα συμπεράσματα δικά σου αναγνώστη μου…