Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ

Πάνος Καμμένος
Την Κυριακή 30 Νοεμβρίου, ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος θα επισκεφτεί την Βόρεια Εύβοια, όπου και θα διαμείνει ως την Δευτέρα, συνοδεύομενος από μέλη της συντονιστικής επιτροπής και πολιτευτές του Νομού.

Μετά την πρωινή Θεία Λειτουργία στο Προκόπι, θα αναχωρήσει για την Λουτρόπολη της Αιδηψού με στάση στον όμορο Δήμο Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας.
Το απόγευμα της Κυριακής θα επισκεφτεί τις Δημοτικές Ενότητες Αιδηψού και Λιχάδας, ενώ το πρωί της Δευτέρας τις Δημοτικές Ενότητες Αιδηψού και Ιστιαίας.

Οι πληροφορίες του ΙΣΤΙΑΙΑ NEWS κάνουν λόγο για συνάντηση γνωριμίας του Προέδρου των ΑΝΕΛ με την Δήμαρχο Ιστιαίας - Αιδηψού.

Να υπενθυμίσουμε ότι την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου ο κ Καμμένος βρέθηκε στη Χαλκίδα με σύσσωμη την Συντονιστική Επιτροπή Κεντρικής Εύβοιας να το υποδέχεται στο Πταισματοδικείο Χαλκίδας.
Σκοπός της επίσκεψης του ήταν να καταθέσει ως μάρτυρας, αναφορικά με την εισαγγελική έρευνα που διενεργείται, μετά από την καταγγελία που κατέθεσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Κεντρικής Εύβοιας κατά της εγκατάστασης νέων διοδίων στον αυτοκινητόδρομο Σχηματαρίου - Χαλκίδας.