Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου 2014

ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΔΙΚΟΜΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΟΛΑΒΟΙ...

Δημοτική Κίνηση Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού
«Ο Δήμος είσαι Εσύ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι γνωστοί - άγνωστοι «δικομανείς και δικολάβοι» της αντιπολίτευσης, οι περιφερόμενοι στους προθαλάμους των δικαστηρίων της Χαλκίδας για διάφορες υποθέσεις θίχτηκαν και ενίστανται εντόνως, με τρία θαυμαστικά μάλιστα!!!
Το παράνομο και αντιδημοκρατικό επιχείρημα των κυρίων Πετσή και Αναγνώστου που μας απέκλειε από διάφορες επιτροπές του δήμου κατέρρευσε από τα ίδια τα αντανακλαστικά της δημοκρατίας. Πλέον η θεσμική τους απουσία δεν είναι αδιάφορη, αλλά απαραίτητη.
Καμία ένσταση κύριοι δεν θα μας αποκλείσει, όπως και κανένα θεσμικό πραξικόπημα. Η ένσταση των τριών σειρών σε μία σελίδα αναδεικνύει περίτρανα το πολιτικό σας κενό. Μας θέλατε έξω από επιτροπές για να αλωνίζεται και να κάνετε σκιερές συμφωνίες, όπως για τον ΧΥΤΑ και την ΠΕΔ.
Εμείς παραμένουμε ευρεία δημοτική κίνηση και ασκούμε εποικοδομητική αντιπολίτευση, δεν είμαστε θλιβερές μονάδες που προσπαθούν να γαντζωθούν από θέσεις.
Τέλος, κα Ευσταθίου το δημοκρατικό όργανο του Δήμου είναι το Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο έχετε αργήσει ήδη να συγκαλέσετε. Αν έχετε αποφασίσει να διοικείτε με διατάγματα, ενημερώστε μας να πράξουμε αναλόγως.

Η επικεφαλής
Φουρνάρη Νατάσα

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ...