Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου 2014

ΣΤΟΝ Ο.Δ.Δ.Υ. ΤΟ AUDI ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Το 29ο θέμα συζήτησης στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τέταρτη 3 Δεκεμβρίου, με εισηγητή τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Κατούνη, ήταν η «εκποίηση επιβατηγού Δημοτικού αυτοκινήτου ΚΗΙ 8851».

Πρόκειται για το γνωστό μπλε AUDI 1.800 TURBO QUATTRO που χρησιμοποιούσε ο κάθε Δήμαρχος για τις υπηρεσιακές του μετακινήσεις και οδηγεί μόνο δημοτικός υπάλληλος.

Όπως είχαμε αποκαλύψει ήδη από τα μέσα Σεπτεμβρίου (δείτε ΕΔΩ) η νέα Δημοτική Αρχή είχε πρόθεση να εκποιήσει το συγκεκριμένο όχημα, αντικαθιστώντας το με νέο πετρελαιοκίνητο και ως 1.400 κυβικά που σύμφωνα με τον Νόμο μπορεί να δικαιολογήσει.

Το AUDI μέχρι πρόσφατα ανήκε στον Χ.Υ.Τ.Α. Βόρειας Διαχειριστικής Ενότητας Νομού Ευβοίας και ανακλήθηκε με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στην συνεδρίαση της Δευτέρας 15 Σεπτεμβρίου κατά την συζήτηση του 8ου θέματος «Ανάκληση της υπ’ αριθμόν 220/2012 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου “παραχώρηση χρήσης δημοτικού αυτοκινήτου ΚΗΙ 8851 στον Σύνδεσμο Χ.Υ.Τ.Α. Βόρειας Διαχειριστικής Ενότητας Νομού Ευβοίας”» με εισηγητή τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Κατούνη (δείτε ΕΔΩ).

Χθες αποφασίστηκε να εκποιηθεί και έτσι σύντομα θα οδηγηθεί στον Οργανισμό Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού (Ο.Δ.Δ.Υ.) προς δημοπράτηση…