Τρίτη, 12 Μαΐου 2015

ΣΤΗΝ ΑΙΔΗΨΟ ΤΟ 5ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ROTARY STOCKΣτην Αιδηψό, στον φιλόξενο χώρο του Maravellia Art Hotel δίπλα στο ιστορικό Κύμα, με θέα τα καταγάλανα νερά του Β. Ευβοϊκού και τους ατμούς των ιαματικών πηγών, πραγματοποιήθηκε το 5ο Πανελλήνιο Rotary Stock που διοργάνωσε το Hellenic RX-8 Club.

Ιδιοκτήτες του θρυλικού μοντέλου RX της MAZDA από όλη την Ελλάδα συγκεντρώθηκαν για τρεις ημέρες στην Λουτρόπολη, από την Παρασκευή 8 ως την Κυριακή 10 Μαΐου 2015, για να παρουσιάσουν τα καμάρια τους, απολαμβάνοντας παράλληλα στιγμές διασκέδασης, χαλάρωσης και ευεξίας.

Οι φίλοι του είδους είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τα “φτιαγμένα” RX, ανταλλάσοντας απόψεις και ιδέες για μετατροπές και βελτιώσεις, αλλά και να απολαύσουν καλό καφέ και ντόπιο τσίπουρο δίπλα στο αγαπημένο τους αυτοκίνητο.

«Ευχαριστούμε για την φιλοξενία, ζείτε σε έναν πραγματικά όμορφο τόπο. Θα σας επισκεφτούμε σύντομα ξανά» δήλωσε στο ΙΣΤΙΑΙΑ NEWS ο Πρόεδρος του Hellenic RX-8 Club Κωνσταντίνος Μαρινάκης.

«Ήταν μια όμορφη εκδήλωση που έδωσε πνοή στην περιοχή. Η Δημοτική Αρχή θα σταθεί στο πλευρό ανάλογων εκδηλώσεων» τόνισε η Δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού, Ελένη (Λίνα) Ευσταθίου, που παρευρέθηκε στην συγκέντρωση.

«Από την πλευρά του Δήμου θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε τέτοιες εκδηλώσεις αλλά και εκδηλώσεις που αφορούν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό» ανάφερε ο Ειδικός Σύμβουλος του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού Κωνσταντίνος Βλαχοστέργιος.

«Εκδηλώσεις σαν αυτή τονώνουν τα τοπικά καταστήματα και τις επιχειρήσεις. Κρατήσαμε ανοικτά τα καταστήματα και την Κυριακή. Η Δημοτική Αρχή, οι σύλλογοι και οι επιχειρηματίες της περιοχής, οφείλουν να στηρίξουν τέτοιες προσπάθειες» ανάφερε η Πρόεδρος του Εμπορικού Επαγγελματικού Συλλόγου Αιδηψού Δέσποινα Μαραβέλη

«Είναι τιμή και χαρά μας που φιλοξενούμε στην Αιδηψό το Πανελλήνιο Rotary Stock. Επίσης, ετοιμαζόμαστε να φιλοξενήσουμε σύντομα το BMW Club και το Porsche Club» δήλωσε στο ΙΣΤΙΑΙΑ NEWS ο ιδιοκτήτης του Maravellia Art Hotel Ανάργυρος Χρήστου.

Την εκδήλωση κόσμησαν οι εστεμμένες Miss Pantheon Evia 2014 Εύη Καπουγιάτη και Miss Αφροδίτη 2014 Ιωάννα Πρέντη, νικήτριες του διαγωνισμού ομορφιάς που έγινε στις 25 Ιουλίου 2014 στο Thermae Sylla Spa Wellness Hotel Αιδηψού.

Να σημειωθεί ότι πολλοί επιχειρηματίες και επαγγελματίες της περιοχής ήταν χορηγοί του 5ο Πανελλήνιου Rotary Stock, ανάμεσα τους και το ΙΣΤΙΑΙΑ NEWS ως χορηγός επικοινωνίας.

ΔΕΙΤΕ ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΚΥΠΕΛΛΩΝ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ…