Σάββατο, 23 Μαΐου 2015

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΝΤΙΝΕΣ ΣΤΟ ΠΕΥΚΙΑναστάτωση στους επιχειρηματίες του Πευκί έχει φέρει η πρόθεση του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού να ορίσει σημεία για τοποθέτηση καντινών στην παραλία του Πευκί, κοντά στα καταστήματα τους.

«Είναι λάθος αυτή η κίνηση του Δήμου, στρέφεται κατά μας, θα είναι επαγγελματική καταστροφή για εμάς. Τα 3 σημεία που ορίζει ο Δήμος για την τοποθέτηση καντινών, στο πάρκο δίπλα στο λιμάνι, στο περίπτερο του Μπρέκα και στην ταβέρνα του Τζίμη δίπλα στο Kite, είναι κεντρικά και σε απόσταση αναπνοής από τα καταστήματα μας. Να δοθούν άδειες στις καντίνες αλλά έξω από το Πευκί» δηλώνουν οι επιχειρηματίες του παραλιακού οικισμού Πευκί.

Ιδιοκτήτες καφετεριών, καταστημάτων εστίασης και τροφίμων, συγκεντρώθηκαν σήμερα Σάββατο 23 Μαΐου 2015 προκειμένου να συζητήσουν το θέμα και τις ενέργειες που θα προβούν.

Ανάμεσα στα θέματα συζήτησης ήταν η παρουσία τους στην αυριανή συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (12:30 το μεσημέρι) μιας και θα συζητηθεί το θέμα «ορισμός θέσεων καντινών, στάσιμου εμπορίου, περιπτέρων» θέμα που αναβλήθηκε στην τακτική συνεδρίαση της Τρίτης 19 Μαΐου 2015.

Επίσης, συζητήθηκε να κατατεθεί έγγραφο με το αίτημα των επιχειρηματιών προς τον Δήμο και αρμόδιες υπηρεσίες, συνοδευόμενο από συλλογή υπογραφών.

Δείτε στο βίντεο τα σημεία που πρόκειται να τοποθετηθούν οι καντίνες…