Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015

ΜΑΓΕΨΕ Ο «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΟΡΦΙΑΤΗΣ» ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ

Μια όμορφη μουσικοχορευτική παράσταση από το συγκρότημα «Αθανάσιος Κορφιάτης» του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού, με παραδοσιακούς χορούς απ’ όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι της Ύδρας, το βράδυ της Κυριακής, 21 Ιουνίου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν  ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γεώργιος Κουκουδάκης, η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού κ.  Ελένη Ευσταθίου-Σπανού (η οποία συμμετείχε στο χορευτικό), ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ύδρας κ. Α. Καλύβας, ο Αντιδήμαρχος Ύδρας και Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Ι. Μπελεγρής, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ύδρας κ. Ε. Καραμήτσος, η Αντιπρόεδρος της ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ύδρας κ. Κ. Μαραγκού, ο χορηγός της εκδήλωσης κ. Κωνσταντίνος Τόγκας και πλήθος κόσμου που παρακολούθησε με ενδιαφέρον την μουσικοχορευτική παράσταση.

Η μουσική, τα τραγούδια και η άψογη εκτέλεση των χορευτών και χορευτριών ενθουσίασαν τους παριστάμενους που καταχειροκρότησαν την παράσταση.

Στο τέλος της μουσικοχορευτικής εκδήλωσης ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γεώργιος Κουκουδάκης προσέφερε τιμητική διάκριση στη Δήμαρχο Ιστιαίας-Αιδηψού κ.  Ελένη Ευσταθίου, όπως και στον χορηγό της εκδήλωσης κ. Κωνσταντίνο Τόγκα, αντίστοιχα η Πρόεδρος του μουσικοχορευτικού προσέφερε τιμητική διάκριση όπως και ένα καλάθι με τοπικά προϊόντα της βόρειας Εύβοιας στον Δήμαρχο Ύδρας.

Η μουσικοχορευτική παράσταση ήταν ευγενική χορηγία του κ. Κωνσταντίνου Τόγκα.

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας ΥΔΡΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ (http://hydraspoliteia.blogspot.gr)