Τρίτη, 2 Ιουνίου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ Λ. ΑΙΔΗΨΟΥ

Δελτίο Τύπου
Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού

Συνάντηση με το νέο Δ.Σ. Εμπορικού και εστίασης συλλόγου Λ Αιδηψού πραγματοποίησε η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου.

Στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε εξετάστηκαν μια σειρά ζητημάτων που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο της πόλης. Οι δυο πλευρές συμφώνησαν η επαφή τους να είναι στενή και η συνεργασία τους διαρκής. Στην συνάντηση ειπώθηκε ότι θα πρέπει να γίνεται έλεγχος στάσης και στάθμευσης ΙΧ στον παραλιακό δρόμων λουτρών, μείωση δημοτικών τελών στα μαγαζιά του παραλιακού των λουτρών και βελτίωση ηλεκτροφωτισμού και έλεγχος για το παρεμπόριο.

Με τη σειρά της η Δήμαρχος τόνισε:

"Συνάντησα σήμερα εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου των Λουτρών Αιδηψού και άκουσα με μεγάλη προσοχή τα όσα είχαν να μου παρουσιάσουν. Τα όσα μου εξέφρασαν ήταν θέματα τα οποία έχω στο μυαλό μου εδώ και πολύ καιρό. Γνωστό είναι επίσης πως την προεκλογική περίοδο μιλήσαμε για συγκεκριμένες παρεμβάσεις στην πόλη, με στόχο την αναζωογόνηση και της αγοράς. Καταλήξαμε με τους φίλους εμπόρους πως η συνεργασία μας θα είναι σταθερή και διαρκής. Τους τόνισα πως η πόρτα μου θα είναι πάντα ανοιχτή"