Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΣΤΙΑΙΑΣ ΑΙΔΗΨΟΥ

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του Ε.Ο.Τ. Ελλάδος περιλαμβάνονται και οι επισκέψεις δημοσιογράφων, tour operator και τηλεοπτικών καναλιών από διάφορες χώρες της Ευρώπης καθώς και από χώρες της Ρωσίας. Σε αυτό το πρόγραμμα ο Δήμος Ιστιαίας - Αιδηψού συμμετέχει ενεργά έχοντας το εντάξη στο 5ετες πλάνο του αλλά και στο πλάνο τουριστικής ανάπτυξης 2014-2015.

Στις 18 Ιουνίου 2015 μας επισκέφτηκαν Γερμανοί δημοσιογράφοι και tour operator’s. Κατά την διάρκεια της παραμονής τους είχαμε την δυνατότητα να τους ξεναγήσουμε στην Λουτρόπολη της Αιδηψού αλλά και στα μαγευτικά Λιχαδονήσια, που επέλεξαν να δουν μετά την παρουσίαση που τους έγινε από τον Δήμο. Είναι γεγονός ότι δημοσιογράφοι από την Γερμανία  έχουν έλθει για πρώτη φορά στην περιοχή μας και έμειναν κατενθουσιασμένοι  από τις ομορφιές του τόπου μας, όπως οι ίδιοι δήλωσαν.

Εκ μέρους του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού και ιδιαίτερα της Δημάρχου κ.Ευσταθίου Ελένης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τις επιχειρήσεις (HOTEL ILION - HOTEL ΚΑΠΟΛΟΣ - ΤΑΒΕΡΝΑ 40 ΠΛΑΤΑΝΙΑ) που προσέφεραν  αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους, διαμονή και διατροφή. Επίσης να ευχαριστήσουμε όλους τους επιχειρηματίες που παρευρέθησαν στην συνάντηση.

Άλλη μια απόδειξη ότι ο Δήμος, ακολουθώντας πιστά μια σταθερή στρατηγική τουριστικής  ανάπτυξης, θα οργανώνει  πάντα αυτές τις εκδηλώσεις σε συνεργασία με τους επιχειρηματίες του τουρισμού της περιοχής. Να είστε σίγουροι ότι τα καλά αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να φανούν για όλους μας.

Η  ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΕΛΕΝΗ