Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2015

Ο ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Λάβαμε και δημοσιεύουμε, ως έχει, δελτίο τύπου από τον επικεφαλής του συνδυασμού Νέα Πορεία κ. Ηλία Πετσή.

Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη η εμμονή της κυρίας Ευσταθίου,να αντιγράφει το μοντέλο διοίκησης Ζάχου,με απ´ευθείας αναθέσεις έργων και προμηθειών, παρακάμπτοντας κάθε διαγωνιστική διαδικασία με σκοπό την ανάθεση στους "εκλεκτούς", μετακυλίοντας το κόστος στους δημότες και υποβαθμίζοντας το ρόλο του ανθρώπινου δυναμικού του Δήμου,σε μία μεθοδευμένη προσπάθεια διάλυσης των δομών του, έτσι ώστε η παράδοση μας στους ιδιώτες να φαντάζει ως σωτηρία και λύτρωση.
Είναι αυτή όμως η αυτοδιοίκηση που οραματίζεται,απονευρωμένη και με τους δημοτικούς υπαλλήλους στο περιθώριο, περίπου εμπόδιο στις ορέξεις της.
Ξέρετε κυρία Ευσταθίου οι δημοτικοί υπάλληλοι δεν είναι όλοι όπως ο σύζυγος σας και όσο γρηγορότερα το αντιληφθείτε, αφού πρώτα τους συναντήσετε, τόσο καλύτερα για το Δήμο και τους πολίτες.
Οι υπηρεσίες καθαριότητας βορά στους ιδιώτες, ακολουθεί την απώλεια του έργου της ανάπλασης του παραλιακού μετώπου των Λουτρών Αιδηψού, την απώλεια του έργου κατασκευής των δικτύων αποχέτευσης, Ιστιαίας - Ωρεών - Αρτεμισίου,την άρνηση της ΕΤΑΔ να σας παραχωρήσει την Πλάζ στα Λ.Αιδηψού, τη στρατιά συμβούλων για τους οποίους υπάρχουν χρήματα, παρά την κρίση που επικαλείστε όταν πρέπει να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα!!! Έχετε την εντολή να διοικήσετε, μην ψάχνετε για συνενόχους.