Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 1ο NORTH EVIA BASKETBALL CAMP

Το 1ο NORTH EVIA BASKETBALL CAMP που διοργάνωσαν ο Δημήτρης Τσαλδάρης και ο Σ.Κ.ΣΥΛΛΑΣ Αιδηψού έφτασε στο τέλος του.
Πενήντα αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών από τη Β. Εύβοια και όχι μόνο, για 5 μέρες γνώρισαν περισσότερα μυστικά του αθλήματος, προπόνησαν σώμα και μυαλό, γνώρισαν σπουδαίους αθλητές, ενημερώθηκαν για τη διατροφή τους και πέρασαν πολύ καλά μαθαίνοντας αυτό που τους αρέσει. Το ΜΠΑΣΚΕΤ...
Το πρώτο camp ήταν ένα στοίχημα για όλους μας. Και πέτυχε! Σίγουρα θα γίνει και θεσμός και σημείο αναφοράς για τα μπασκετικά δρώμενα.
Ευχαριστούμε τον υπέροχο Δημήτρη Τσαλδάρη, το Μάκη Κιαπέκο, τον Ανέστη Μάτο και το Μάκη Φώτου για τη δουλειά που έκαναν. Επίσης τη διατροφολόγο κα Ζαγορίσιου για τις διατροφικές συμβουλές της και τον ψυχολόγο κ. Αλεξίου για τις συμβουλές στους γονείς. Και φυσικά το Μανόλη Παπαμακάριο που μας έκανε την τιμή να έρθει και να μιλήσει στους μικρούς και μεγάλους θαυμαστές του.
Το ΔΣ του ΣΥΛΛΑ ευχαριστεί επίσης την Αρτοποιεία Πετεβέ στην Ιστιαία, το Σ/Μ Γεωργία, το καφέ blue -μπλε και το Ζαχαροπλαστείο ΕΛΕΝΑ για την τροφοδοσία του camp. Επίσης την Κων/να Αναγνώστου -Λούμη για τη βοήθεια και όσους βοήθησαν με οιονδήποτε τρόπο αυτή τη βδομάδα.
Ραντεβού σε λίγους μήνες, γιατί τα καλύτερα έρχονται.