Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2015

“ΠΕΡΑΣΕ” Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ - ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Το μεσημέρι της Τετάρτης 22 Ιουλίου 2015 πραγματοποιήθηκε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού με θέμα «Έγκριση απολογισμού, ισολογισμού, αποτελεσμάτων χρήσης και έκθεσης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού, έτους 2013».

Ο λογιστής κ. Σαρκοστίδης, ελεγκτής του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών, διάβασε στο σώμα την έκθεση των ορκωτών ελεγκτών για τον ισολογισμό του Δήμου με τις τοποθετήσεις των Δημοτικών Συμβούλων - επικεφαλής συνδυασμών σε έντονους τόνους.

Τον Δήμο εκπροσώπησε ο κ. Αυγέρης ενώ την θέση της Δημάρχου Ελένης Ευσταθίου, που απουσίαζε, αναπλήρωσε ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Ζουπανιώτης.

Το θέμα “πέρασε” κατά πλειοψηφία με 9 ναι, 1 όχι και 7 παρών. Καταψήφισε η Δημοτική Σύμβουλος - επικεφαλής του συνδυασμού «Μέτωπο Αναγέννησης » Ουρανία Παπανδρέου. ενώ παρών δήλωσαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μυρτώ Παπαϊωάννου και Άννα Λουκατζίκου από την πλειοψηφία, καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ηλίας Πετσής, Νατάσα Φουρνάρη, Στέργιος Βενετής, Εμμανουήλ Χριστοφάκης και Σπύρος Σταματίου από την μειοψηφία.