Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2015

Ο ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΣΤΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣΤο μεσημέρι της Τρίτης 18 Αυγούστου 2015 πραγματοποιήθηκε σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού ο προφορικός πλειοδοτικός διαγωνισμός κατασκευής και εγκατάστασης Λούνα Πάρκ στο χώρο της εμποροπανήγυρης Ιστιαίας που θα διεξαχθεί από την 1η ως την 7η Σεπτεμβρίου 2015.

Παρόντες ήταν οι δημοτικοί σύμβουλοι, Παπαϊωάννου Μαρία Μυρτώ (αντιπρόεδρος που προέδρευσε λόγο απουσίας της προέδρου και δημάρχου Ελένης Ευσταθίου), Πετσής Ηλίας (ο οποίος αποχώρησε αμέσως μετά την έναρξη της συνεδρίασης χωρίς να συμμετέχει στη διαδικασία της ψηφοφορίας), Σελίμης Κωνσταντίνος, Χριστοφάκης Εμμανουήλ, καθώς και υπάλληλοι της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου.

Η τιμή εκκίνησης του πλειοδοτικού προφορικού διαγωνισμού για την εγκατάσταση Λούνα Πάρκ στον ειδικό χώρο (600τμ) της εμποροπανήγυρης ήταν 6.000 ευρώ. Ο μοναδικός πλειοδότης με αίτημα του ζήτησε την μείωση στα 5.000 ευρώ, με την Οικονομική Επιτροπή έπειτα από συζήτηση να αποφασίζει την τιμή εκκίνησης στα 5.500 ευρώ.

«Το ποσό που ζητά ο Δήμος είναι μεγάλο την στιγμή που δεν μας παρέχει τίποτα. Όλοι οι Δήμοι που διοργανώνουν αντίστοιχα παζάρια μας παρέχουν ηλεκτρικό ρεύμα, χρεώνοντας την κατανάλωση, κάτι που δεν ισχύει στον Δήμο σας. Αναγκαζόμαστε να ζητούμε παροχή Νο 3 από την ΔΕΗ, προκαταβάλοντας 1.500 ευρώ ως εγγύηση» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο ιδιοκτήτης του Λούνα Πάρκ κατά την τοποθέτηση του.

Το ΙΣΤΙΑΙΑ NEWS ήταν εκεί από όπου και τα πλάνα στο βίντεο…