Κυριακή, 30 Αυγούστου 2015

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ - ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ
Το σχηματισμό μιας κυβέρνησης τετραετίας με βασικό κορμό τη Νέα Δημοκρατία υπερθεμάτισε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του ομιλίας ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 20ης Σεπτεμβρίου, στην πρωτεύουσα της Εύβοιας την Χαλκίδα.

«Από την γέφυρα της Χαλκίδας στήνουμε γέφυρες με την κοινωνία, στήνουμε γέφυρες με το αύριο, στήνουμε γέφυρες με καλύτερη πραγματικότητα, στήνουμε γέφυρες για μια καλύτερη Ελλάδα, για την νέα γενιά, τον αγρότη, τον συνταξιούχο, τον μικρομεσαίο» υποσχέθηκε ο ίδιος από την κατάμεστη παραλία.

Το ΙΣΤΙΑΙΑ NEWS και το ΡΑΔΙΟ ΙΣΤΙΑΙΑ, παρών σε κάθε μεγάλο πολιτικό δρώμενο του Νομού, ήταν στην ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλη Μεϊμαράκη το βράδυ της Παρασκευής 28 Αυγούστου 2015 στο «στρογγυλό» της Χαλκίδας.

Πλήθος νεοδημοκρατών κάθε ηλικίας, που κατέκλισαν την παραλία και τα καταστήματα με γαλανόλευκες σημαίες στα χέρια κάτω από την αυγουστιάτικη πανσέληνο, υποδέχθηκαν με θερμά χειροκροτήματα τον κ. Μεϊμαράκη.

«Ή η χώρα θα κάνει ένα καινούριο ξεκίνημα ή θα συνεχίσει στο δρόμο της ανασφάλειας. Στις 20 ψηφίζουμε, στις 21 έρχεται το χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων» δήλωσε ο Πρόεδρος της ΝΔ.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης επιτέθηκε με δριμύτητα στον Αλέξη Τσίπρα καταλογίζοντας του “καθεστωτική νοοτροπία” τονίζοντας: «αρνήθηκε τη συνεργασία με όλους, δεν θέλησε ούτε να μας δει ούτε να συζητήσουμε. Αποδεικνύεται ότι σε όλα είπε ψέματα καθώς έγιναν τα ακριβώς αντίθετα. Έφερε μία επώδυνη συμφωνία και μας γύρισε στην ύφεση». Αναφερόμενος στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τόνισε χαρακτηριστικά: «Τους μάθαμε, τώρα δεν τους εμπιστευόμαστε. Η ελπίδα έδωσε τη θέση της στον φόβο».

Αμέσως μετά το τέλος της ομιλίας ο κ. Μεϊμαράκης κατευθύνθηκε στο πλήθος, συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Εύβοιας Σίμο Κεδίκογλου, χαιρετώντας όλους τους παρευρισκόμενους έναν προς έναν. Μέχρι και …selfie τράβηξε μαζί με ψηφοφόρους της παράταξης. Δυναμικό “παρών” έδωσαν και πολλοί βορειοευβοιώτες που προσήλθαν στην συγκέντρωση με πούλμαν και αυτοκίνητα.

Δείτε πλάνα από την ομιλία στο HD βίντεο, αλλά και όσα δεν έδειξαν οι κάμερες στο πλούσιο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί…