Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2015

ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΟΜΗΛΙΑ - LIVE ΚΡΟΥΣΤΩΝ ΜΕ ΗΧΟ ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ

Μία διαφορετική μουσική βραδιά διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κοκκινομηλιάς, την Παρασκευή 14 Αυγούστου, στην γραφική Κοκκινομηλιά.

Ο διεθνούς φήμης μουσικός Νίκος Τουλιάτος, εμπνευστής - δημιουργός - διοργανωτής - καλλιτεχνικός διευθυντής του Διεθνούς Φεστιβάλ Κρουστών ΚΡΟΥΣΤΟΠΑΝΗΓΥΡΙΣ, σε ένα live κρουστών με φυσικό ήχο σε φυσικό τοπίο.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ με την είσοδο ελεύθερη για όλους.

Η Κοκκινομηλιά είναι ένας ορεινός οικισμός κοντά στην Ιστιαία και περιβάλλεται από πυκνό δάσος πλούσιο σε χλωρίδα και πανίδα. Το όνομα της το χρωστά στα κόκκινα μήλα που ευδοκιμούν εκεί, ενώ μια δεύτερη εκδοχή μιλά για κάποιον τούρκο διοικητή του χωριού, του οποίου η καταγωγή ήταν η Κόκκινη Μηλιά της Μικράς Ασίας.

Ο Νίκος Τουλιάτος γεννήθηκε στην Κόρινθο το 1955, ξεκινώντας να παίζει drums το 1971 ως αυτοδίδακτος. Στα 42 χρόνια της μουσικής του πορείας έχει κάνει 20 cd και 3 βιβλία, έχει δημιουργήσει σχολές και συγκροτήματα, ομάδες και festivals.  Έχει διδάξει σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης. από παιδικό σταθμό μέχρι πανεπιστήμιο και από ιδιωτικά σχολεία μέχρι δραματικές σχολές. Έχει συμμετάσχει σε κάθε είδους συνδικαλιστική, κοινωνική, πολιτική  δραστηριότητα από πολλές θέσεις επί πολλά χρόνια. Σήμερα είναι γραμματέας της ΕΜΣΕ, Αντιπρόεδρος στην ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ και μέλος του ΔΣ της Πολιτιστικής Δράσης ΕΜΣΕ.