Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015

ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ - “ΚΑΘΑΡΙΣΕ” Ο Σ.Κ.Α.Π.Α.

Στα προβλήματα του Κέντρου Υγείας Ιστιαίας και γενικότερα του συστήματος υγείας, έχουμε αναφερθεί πολλές φορές με ρεπορτάζ και συνεντεύξεις.

Το νέο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας Ιστιαίας είναι αυτό της καθαριότητας, από την στιγμή που έλειξε η σύμβαση της καθαρίστριας.

Μία και μοναδική ήταν η καθαρίστρια της μονάδας που επιμελούταν καθημερινά τον χώρο, την στιγμή που θα έπρεπε να υπάρχει καθαρίστρια σε κάθε βάρδια για την αντιμετώπιση των έκτακτων περιστατικών.

Έπειτα από μία εβδομάδα χωρίς καθαρίστρια, ο Σύλλογος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πρόνοιας Ανάπτυξης (ΣΚΑΠΑ) για ακόμη μία φορά “καθάρισε” επαναφέροντας την καθαρίστρια στο πόστο της που αποζημιώνει ολοκληρωτικά από το ταμείο του.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο ΣΚΑΠΑ, το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του, δίνουν αφιλοκερδώς τον καλύτερο εαυτό τους αντιμετωπίζοντας κάθε ανάγκη του Κέντρου Υγείας Ιστιαίας, ενώ παράλληλα και σε συνεργασία με την διοίκηση της μονάδας διοργανώνουν τακτικά δωρεάν ιατρικές εξετάσεις για τους πολίτες.