Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝ.ΕΛ. Β. ΕΥΒΟΙΑΣ

Συντονιστική Επιτροπή ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΡ. ΕΥΒΟΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Λουτρά Αιδηψού 23 Σεπτεμβρίου 2015

Η Συντονιστική Επιτροπή ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΡ. ΕΥΒΟΙΑΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ τον Βορειοευοιώτικο Λαό, που στήριξε και στηρίζει, παρά τον ανορθόδοξο πόλεμο που επίμονα και καθημερινά δεχόμαστε.
Μετά τα αποτελέσματα των Εκλογών φάνηκε ξεκάθαρα, πως οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ άντεξαν, για μια ακόμη φορά, στη λάσπη και τον ύπουλο πόλεμο των Μεγαλονταβατζήδων της Διαπλοκής.
Δυστυχώς στον Νομό μας χάθηκε η Βουλευτική έδρα. Όμως εμείς είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε, ώστε να προστατευθούν οι πλέον αδύναμες και κτυπημένες από την κρίση τάξεις των συμπολιτών μας με έντιμη και σοβαρή δουλειά στην Κυβέρνηση. Αυτό μπορεί νε πραγματοποιηθεί με ταχύτατες ενέργειες στις περίφημες «λίστες» , στις συχνότητες των καναλιών, στο ξεκαθάρισμα των δικογραφιών, για τις προμήθειες του ΥΠΕΘΑ, με ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ και ΔΗΜΕΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ (εξαγγελίες του Προέδρου μας ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ. Αυτά είναι τα καλύτερα «ισοδύναμα», για να ελαφρυνθούν οι φτωχότερες τάξεις του λαού μας.
Η συνύπαρξή μας στην Κυβέρνηση εξασφαλίζει την προάσπιση της Εθνικής κυριαρχίας, των Θρησκευτικών μας αρχών και των ηθών και εθίμων του λαού μας.
Από την θέση αυτή να ευχαριστήσουμε τους Πολιτευτές μας, παλαιούς και νέους, για τον αγώνα, που έκαναν ώστε να επικοινωνήσουν το Πρόγραμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που δεν έχει αλλάξει σαν στόχος μας, παρά τις προσωρινές αναβολές.
Τέλος να ευχηθούμε να πάνε όλα καλά στην πορεία, για μια σταθερή Κυβέρνηση τετραετίας, ούτως ώστε να επικρατήσει ασφάλεια και ανάπτυξη στην χώρα μας. Γι’αυτό εγγυάται ο Πρόεδρος μας ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ.
Καλή δύναμη στο δύσκολο έργο και υπομονή μέχρι τη δικαίωση των προσδοκιών μας.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΙΟΥΣ.

Η Συντονιστική Επιτροπή.