Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ…

Απογοητευμένος δηλώνει ο Χρήστος Ευαγγελινός (Καθαρός) από την επιλογή του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη να μην τον συμπεριλάβει στους υποψήφιους βουλευτές Εύβοιας στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, την στιγμή που μετά από τόσα χρόνια η είσοδος στην βουλή ήταν σίγουρη.

Το ιδιαίτερα αγαπητό στους ευβοιώτες αστέρι της Αννίτας Πάνια, γνωστός στο ευρύ κοινό από τις τηλεοπτικές εκπομπές «je t aime» και «παρατράγουδα», ήταν υποψήφιος σε προηγούμενες εκλογές (δείτε ΕΔΩ) και μάλιστα τότε που το κόμμα δεν διεκδικούσε επιχορηγήσεις.

Τον συναντήσαμε την Κυριακή των εκλογών έξω από τα εκλογικά τμήματα της Ιστιαίας από όπου και η φωτογραφία.

Το ψηφοδέλτιο της Ένωσης Κεντρώων στην Εύβοια περιελάμβανε τους: Δημήτρη Βλάχος, Νίκο Μαστρογιάννης, Παναγιώτη Παπανικολάου, Κώστα Χουλιάρας και Σωτηρί Κεχρή.

Οι οκτώ βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων που μπαίνουν στην βουλή είναι οι: Γεωργιάδης Μάριος (Α΄ Αθηνών), Καρράς Γεώργιος (Β΄ Αθηνών), Καβαδέλλας Δημήτρης ( Περιφέρεια Αττικής), Μεγαλοοικονόμου Θεοδώρα (Β΄ Πειραιώς), Σαρίδης Ιωάννης (Α΄ Θεσσαλονίκης), Φωκάς Αριστείδης (Β΄ Θεσσαλονίκης), Κατσιαντώνης  Γεώργιος (Λάρισα), Μεγαλομύστακας Αναστάσιος  (Σέρρες) και φυσικά ο αρχηγός του κόμματος ο οποίος δήλωσε πως θα αλλάζει τους βουλευτές κάθε έξι μήνες.