Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ΣΙΜΟΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΙΣΤΙΑΙΑ NEWS

Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου στην άκρη της τηλεφωνικής γραμμής του ΙΣΤΙΑΙΑ NEWS ήταν ο Υποψήφιος Βουλευτής Εύβοιας ΝΔ Σίμος Κεδίκογλου σε μία αποκλειστική συνέντευξη ενόψει των βουλευτικών εκλογών της Κυριακής.

Γιατί καλούμαστε ξανά στις κάλπες; Η ΝΔ θα συγκυβερνούσε με το ΣΥΡΙΖΑ; Ποιο το διακύβευμα των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015; ήταν τα βασικά ερωτήματα που θέσαμε στον πρώην Υφυπουργό παρά τω Προθυπουργώ - Κυβερνητικό Εκπρόσωπο.

Ο Σίμος, όπως όλοι τον γνωρίζουν και αποκαλούν, δεν έλειψε να ευχαριστήσει και τους συμπατριώτες του. «Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που με έχουν περιβάλλει όλα αυτά τα χρόνια, έχω προσπαθήσει με όλες μου τις δυνάμεις να φανώ αντάξιος αυτής της εμπιστοσύνης. Τον Ιανουάριο με στήριξαν ακόμη ποιο δυνατά, σε δύσκολες συνθήκες για την παράταξη μας, αυτό είναι διπλή τιμή για εμένα που μου χαρίζει την πρώτη θέση στην λίστα… »


«Πρέπει να μην ξαναγίνουν εκλογές μέσα στο 2015, γιατί υπάρχει και αυτός ο κίνδυνος στην απευχθέα περίπτωση που ο κ. Τσίπρας θα είναι πρώτος… Ο κίνδυνος της χρεοκοπίας υπάρχει ακόμη πάνω από τα κεφάλια μας… Αυτές οι εκλογές έγιναν καθαρά για να λύσει ο κ. Τσίπρας τα εσωκομματικά του προβλήματα, είναι η πρώτη φορά που ένα κομματικό πρόβλημα έγινε εθνικό πρόβλημα… Αυτές οι εκλογές επιβάρυναν την εθνική οικονομία… Είναι η τελευταία ευκαιρία της Ελλάδας να βγει από την κρίση… » ανάφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κεδίκογλου όταν τον ρωτήσαμε τι μας έφερε ξανά στις κάλπες σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

«Εμείς έχουμε ξεκάθαρη θέση, η Ελλάδα χρειάζεται την ισχυρότερη δυνατή κυβέρνηση με την ευρύτερη δυνατή κοινοβουλευτική πλειοψηφία στην οποία πρέπει να συμμετέχουν όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου… Οι πόρτες μας είναι ανοιχτές, πρέπει η Νέα Δημοκρατία να είναι ο κορμός της νέας κυβέρνησης γιατί συνεργάζεται με όλους και ξέρει πως γρήγορα και αποτελεσματικά θα βγούμε από αυτήν την φάση στην οποία βύθισε την οικονομία η συγκυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου…» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Κεδίκογλου ερωτώμενος αν η Νέα Δημοκρατία θα συγκυβερνούσε με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Το διακύβευμα αυτών των εκλογών είναι αν θα μπορέσουμε να σταθεροποιήσουμε την χώρα μας, να αρχίσει να λειτουργεί φυσιολογικά η οικονομία, να γίνουμε ένα κανονικό ευρωπαϊκό κράτος ή αν θα βυθίσουμε ακόμη ποιο βαθιά  στην κρίση με καταστροφικές συνέπειες… »

Ακούστε στο βίντεο ολόκληρη την συνέντευξη…