Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2015

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ

Βασίλης Δεμερτζής: Εγγύηση επιτυχίας η προεδρία Μεϊμαράκη στη ΝΔ.

Οι θεσμικές εσωκομματικές διαδικασίες των κομμάτων είναι ασφαλιστική δικλείδα για την υγιή δημοκρατική λειτουργεία του πολιτεύματος της πατρίδας μας.
Η Νέα Δημοκρατία, σε αντίθεση με ψευδεπίγραφους αριστερούς και άλλους δήθεν προοδευτικούς, έχει καθιερώσει από το 2009 την άμεση εκλογή του αρχηγού της από την οργανωμένη βάση της παράταξης.  
Οι πρόσφατες εκλογικές αναμετρήσεις και το κατ’ επίφαση δημοψήφισμα έδειξαν ότι η Νέα Δημοκρατία «χρεώθηκε» πολιτικό κόστος που δεν της αναλογούσε.
Πέρα από αυτό η οργανωτική δομή του κόμματος αποδυναμώθηκε αφού ακατάλληλοι άνθρωποι βρέθηκαν σε καίριες θέσεις του κομματικού μηχανισμού σε κεντρικό και νομαρχιακό επίπεδο τον οποίο και κατέλυσαν, εξυπηρετώντας προσωπικές ανάγκες και το βουλευτικό γραφείο που τους τοποθέτησε.
Με την ιδιότητα του πρώτου και τελευταίου εκλεγμένου από την βάση προέδρου της ΝΟΔΕ Ευβοίας αλλά και αυτή του υποψήφιου βουλευτή Ευβοίας ήμουν και θα είμαι μαζί με τους οπαδούς της ΝΔ ένας από τους στυλοβάτες του κόμματος προσφέροντας τις δυνάμεις μου για το καλό των πολιτών και της πατρίδας.
Στα μέσα της δεκαετίας του 80 μαζί με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, δώσαμε τη μάχη της ανανέωσης και του εκσυγχρονισμού του πολιτικού λόγου.
Σήμερα συναντιόμαστε πάλι με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, υποψήφιο για την προεδρία της ΝΔ, ώστε να συνεχίσουμε τον αδιάκοπο αγώνα της παράταξης για την προβολή και την εφαρμογή της φιλελεύθερης πολιτικής της πλατφόρμας, που κύριο στόχο έχει να στηρίξει τους αγώνες του κάθε ατόμου για προκοπή ευημερία και αξιοπρέπεια.