Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2015

ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΩΝ ΓΙΑΛΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣΤα προβλήματα του Αγροτικού Ιατρείου Γιάλτρων συζητήθηκαν σήμερα Δευτέρα 12 Οκτωβρίου σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού, με Πρόεδρο τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Αιδηψού Δημήτριο Ζουπανιώτη.

Όπως σας είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ (δείτε ΕΔΩ) η μεταφορά του ιατρείου στο διπλανό γραφείο της κοινότητας και η συστέγαση του με αυτό, ήταν το αίτημα που υπογράφει ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γιάλτρων Ιωάννης Μαραβέλλης, παρών στην συνεδρίαση, έπειτα από ομόφωνη απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου.

Το κτίριο που σήμερα στους ισόγειους χώρους στεγάζει το Αγροτικό Ιατρείο και το Τοπικό Συμβούλιο, παρουσιάζει προβλήματα στους τοίχους του ιατρείου λόγο υγρασίας. Να σημειωθεί πως είναι ιδιοκτησία του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Γιάλτρων και έχει παραχωρηθεί η χρήση του στην Κοινότητα.

Με παρόντες τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο και τους Δημοτικούς Συμβούλους Κυριάκο Βογιατζή, Αθανάσιο Τσάντζαλο και Μαίρη Μακρή, αποφασίστηκε η μεταφορά του Αγροτικού Ιατρείου στην αίθουσα του Τοπικού Συμβουλίου, καθώς και η διάθεση πίστωσης για το κόστος διαχωρισμού της αίθουσας.

Δείτε στο βίντεο πλάνα από την συνεδρίαση της ΕΠΖ και το φωτορεπορτάζ που ακολουθεί…