Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2015

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΛΤΡΩΝ

Σε αναμονή των εργασιών αποκατάστασης του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου είναι το προεδρείο και οι παίκτες του  Α.Ο. Αναγέννηση Γιάλτρων, έπειτα από σχετική αίτηση προς το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού και την θετική απάντηση που έλαβαν.

Τα μέλη της ομάδας με την συνδρομή των κατοίκων και την αγάπη τους να αναβιώσουν τον ένδοξο Γιαλτραϊκο, αναστύλωσαν αφιλοκερδώς και με προσωπική εργασία το παλιό γήπεδο τους, μετατρέποντας το σε μια σύγχρονη αθλητική μονάδα. Τώρα ζητούν την συνδρομή του Δήμου…«Στις 30 Απριλίου 2015 καταθέσαμε αίτηση προς το ΝΠΔΔ του Δήμου για την επίστρωση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου με άμμο. Ο αγωνιστικός χώρος υπέστη φυσιολογική φθορά, το υπόστρωμα ήρθε στην επιφάνεια με ότι κινδύνους σημαίνει αυτό για τους παίκτες. Λάβαμε απάντηση από το ΝΠΔΔ και υπόσχεση από την Δημοτική Αρχή πως οι εργασίες αποκατάστασης θα ξεκινήσουν σύντομα. Εγκρίθηκαν σχεδόν 15.000 ευρώ για το γήπεδο μας και το γήπεδο Ταξιάρχη. Ξεκίνησε η φετινή αγωνιστική σαιζόν χωρίς να γίνει κάτι» τόνισε στο ΙΣΤΙΑΙΑ NEWS ο Πρόεδρος του Α.Ο. Αναγέννηση Γιάλτρων, κ. Νικόλαος Κορτέσης.
«Οι διαδικασίες απαιτούν χρόνο για να γίνουν όλα σωστά και νόμιμα, το συντομότερο δυνατόν θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες αν και τα οικονομικά είναι δύσκολα. Υπήρξε πρόβλημα με την απαιτούμενη μελέτη, το υλικό που θα στρωθεί ο αγωνιστικός χώρος θα είναι των καλύτερων προδιαγραφών» ανάφερε στο ΙΣΤΙΑΙΑ NEWS ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ “κοινωνική μέριμνα & αλληλεγγύη, παιδεία - αθλητισμός” κ. Δημήτριος Αγγελόπουλος.

Στις φωτογραφίες η αίτηση του Α.Ο. Αναγέννηση Γιάλτρων προ το ΝΠΔΔ και η σημερινή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, σύμφωνα με το προεδρείο της ομάδας…