Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2015

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

Πιστοί στο “χωρίς κόμματα - δόγματα - χρώματα” τα μέλη της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ίδρυσαν τον Πολιτικό Φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - Ε.ΣΥ. δίνοντας την δυνατότητα στους Έλληνες ψηφοφόρους να αναδείξουν τις ηγετικές προσωπικότητες μέσα από τον λαό, σύμφωνα με σχετικά δελτία τύπου που λάβαμε και δημοσιεύουμε.



ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ έχει ιδρυθεί και στον Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού με έδρα τον Ταξιάρχη Ιστιαίας, ως ΜΚΟ με το τίτλο Ε.ΣΥ. ΙΣΤΙΑΙΑΣ, με έγκριση της εφορίας Χαλκίδας και του Γενικού Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Χαλκίδας.

Η Ε.ΣΥ. ΙΣΤΙΑΙΑΣ είχε πραγματοποιήσει εκδήλωση ενημέρωσης με ανοικτή συζήτηση, την Κυριακή 3 Μαΐου 2015 σε καφεστιατόριο της  Ιστιαίας, παρουσιάζοντας τα χρηματοοικονομικά εργαλεία που διαθέτει ο Άρτεμης Σώρρας για την απελευθέρωση και την ανάπτυξη της χώρας όπως ισχυρίζεται ο ίδιος.

Περισσότερες πληροφορίες στις ιστοσελίδες alfeiospotamos.gr και sorrasgegonota.wordpress.com

Δείτε στο βίντεο την δήλωση του Αρτέμη Σώρρα και τα δελτία τύπου που ακολουθούν…


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΟ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»
Αθήνα, 09/ 09/ 2015

Ο Ελληνικός φορέας «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» με βάση το Ελλάνιο Αξιακό σύστημα δίνει την δυνατότητα σε όλες τις ηγετικές προσωπικότητες να βγουν μέσα από τον λαό να ΘΩΡΑΚΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΡΤΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΛΟΓΙΚΗΣ, ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΙΑΣ.
Είναι υποχρέωση και ανάγκη να εκτεθούν κατά το δυνατόν περισσότεροι Έλληνες σε έναν πολιτικό στίβο για να φανούν όλες οι πραγματικές αξίες και οι δυνατότητες τους πράγμα που ήταν απαγορευμένο και αδύνατο μέχρι σήμερα από το κομματικό και δογματικό κατεστημένο από την οικογενειοκρατία και τις ψευτοιδεολογίες.
Μέχρι σήμερα για να ανέλθεις στον πολιτικό στίβο έπρεπε να σε εγκρίνουν στοές, δόγματα, κόμματα και να είσαι σύμφωνος με το ανθελληνικό τους πρόγραμμα.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.
Κάθε Έλληνας που έχει το σθένος τον λόγο, το πάθος, το μεράκι της πολιτικής και νιώθει έτοιμος και ικανός ότι μπορεί να προσφέρει στο κοινό της Ελλήνων Πολιτείας με ΛΟΓΙΚΗ, ΑΝΔΡΕΙΑ, ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ, ΙΣΟΤΗΤΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, του δίνεται η δυνατότητα.
Τώρα είναι η μεγάλη σου ευκαιρία να αποδείξεις σε όλους τους Έλληνες αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό τις ικανότητες σου.
Μέσα στον στίβο της πολιτικής σε έναν Ελλάνιο συναγωνισμό Νόησης, Λογικής και Ικανοτήτων ώστε οι άξιοι και οι άριστοι να πάρουν αξιοκρατικά την θέση που τους ανήκει και να αποδώσουν για το σύνολο των Ελλήνων.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ, ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ.
Εκ της διευθύνσεως
Βίκυ Χαραλάμπους, Διευθύνων Σύμβουλος, τηλ. 69 09110061, Email: ellinonsyneleusis@gmail.com
Βασίλης Θεοδωρόπουλος, Γεν. Γραμματέας, τηλ. 69 48098922, Email: ellinonsyneleusis@gmail.com
Γραφείο Πηροφορίες: Ε.ΣΥ. ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ: Λ. Καματερού 79 Καματερό, υπ. Βίκυ Σώζου, Σταθ.: 210 2323639, κιν. 6934 905164


ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα 10/ 09/ 2015

ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ:
α) Αυτό που βιώνουμε δεν είναι Δημοκρατία αλλά επαίσχυντη ολιγαρχία μέσω της κομματοκρατίας κάτω από το κάλυμμα της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας.
β) Ως Έλληνες Πολίτες παρά τα εθνικά κυριαρχικά κληρονομικά δικαιώματα που κατέχουμε έχουμε μεταβληθεί σε στιγμιαίους ψηφοδότες υπηκόους χωρίς καμία συμμετοχή στις αποφάσεις, στις επιλογές και στην χάραξη και εφαρμογής της πολιτικής πρακτικής.
γ) Ως Έλληνες Πολίτες έχουμε αιχμαλωτισθεί σε ένα χρέος του οποίου ούτε την προέλευση, ούτε το ύψος, ούτε την διαχείριση του, μπορούμε να διαπιστώσουμε ούτε έλεγχο της νομιμότητος του να κάνουμε παρότι εμείς και οι απόγονοι μας να έχουμε επιφορτισθεί τις συνέπειες του καθώς και την αποπληρωμή του. Παρά του ότι κατέχουμε αδιαμφισβήτητα στοιχεία και αποδείξεις ότι έχει κατατεθεί επαρκέστατο ποσόν και για την αποπληρωμή του Δημόσιου χρέους αλλά και για μια τεράστια ανάπτυξη του Κράτους μας , το πολιτικό κατεστημένο δεν το χρησιμοποιεί και προχωρά σε επιπλέον δεσμεύσεις με νέες δανειακές συμβάσεις με εγγυητές και υπόχρεους εμάς τους Πολίτες για την αποπληρωμή του.
Επικαλούμενοι τα Συνταγματικά δικαιώματα μας ως Πολίτες της Ελληνικής Δημοκρατίας επειδή έτσι και αλλιώς όλες οι αποφάσεις λαμβάνονται επ΄ ονοματί μας, ΙΔΡΥΣΑΜΕ
πολιτικό ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΈΘΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ:
«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» Με τους διακριτικούς τίτλους:
«Ε.ΣΥ.», «ΕΛ.ΕΥΣΙΣ» και «ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ»
Για την δημιουργία των συνθηκών εγκαθίδρυσης της Ελληνικής Δημοκρατίας της μόνης Δημοκρατίας, στην βάση και στις αρχές όπως απορρέουν από την Γραμματεία ως Θεώρημα και ως Πρακτική εφαρμογή.
Για την Εγκαθίδρυση της Ελληνικής Δημοκρατίας με πηγή εξουσίας το κρατείν του Δήμου όπου οι Δημότες είναι πραγματικά πολίτες με πλήρη συμμετοχή επί «κρίσεως και αρχής».
Για την επαναφορά όλων των εθνικών κληρονομικών δικαιωμάτων, δικαίων και περιουσίας του έθνους μας σε όλες τις μορφές τους, πνευματικές, επιστημονικές, τεχνολογικές , τεχνικές, κυβερνητικές, υλικές κλπ. Καλούμε όλους τους Έλληνες να ενταχθούν στο Δήμο τους στον τοπικό Πολιτικό Οργανισμό, με την ονομασία «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» « Ε.ΣΥ.» η οποία είναι η πηγή της εξουσίας της Πολιτείας στην Ελληνική Δημοκρατία για να διεκδικήσουμε ό,τι πραγματικά μας ανήκει. Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΙΝΑΙ Η ΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» «Ε.ΣΥ.» ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΩΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΈΧΟΥΜΕ ΩΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΈΧΟΥΜΕ ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΓΕΝΕΕΣ.
Εκ της διευθύνσεως
Βίκυ Χαραλάμπους, Διευθύνων Σύμβουλος, τηλ. 69 09110061, Email: ellinonsyneleusis@gmail.com Βασίλης Θεοδωρόπουλος, Γεν. Γραμματέας, τηλ. 69 48098922, Email: ellinonsyneleusis@gmail.com Γραφείο Πληροφορίες: Ε.ΣΥ. ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ: Λ. Καματερού 79 Καματερό, υπ. Βίκυ Σώζου, Σταθ.: 210 2323639, κιν. 6934 905164, e-mail: e.sykamaterou@gmail.com