Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2015

ΑΠΟ ΤΟ FORD ΣΤΟ AUDI - "ΛΕΦΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ"

Ο κάθε Δήμαρχος αυτού του Δήμου όχι μόνο ασκούσε διοίκηση με διαφορετικό τρόπο, αλλά είχε και διαφορετικά …γούστα. Γούστα που πληρώσαμε και πληρώνουμε εμείς οι δημότες.

Μερικές 4ετιες ποιο πριν, ο τότε Δήμαρχος για τις υπηρεσιακές του μετακινήσεις είχε προμηθευτεί ένα απλό αυτοκίνητο τύπου Ford Escort.

Ο επόμενος Δήμαρχος, οπαδός της ταχύτητας και της πολυτέλειας, προμηθεύτηκε ένα “χλιδάτο” υπηρεσιακό αυτοκίνητο τύπου Audi A4 Quattro.

Το Audi το “κληρονόμησε” και η επόμενη Δημοτική Αρχή, αλλά ο «Καλλικράτης» δεν επέτρεπε 1.800 κυβικά. Η λύση βρέθηκε και το αυτοκίνητο παραχωρήθηκε στον ΧΥΤΑ (Πρόεδρος του ο ίδιος ο Δήμαρχος) που μπορούσε να το δικαιολογήσει.

Η νυν Δημοτική Αρχή, προσπαθώντας να εφαρμόσει την νομιμότητα,  ζήτησε το αυτοκίνητο να επιστραφεί στον Δήμο (δείτε ΕΔΩ) προκειμένου στην συνέχεια να εκποιηθεί στο ΟΔΔΥ (δείτε ΕΔΩ) και να αντικατασταθεί με ένα μικρότερου κυβισμού, νέας τεχνολογίας και φιλικό στο περιβάλλον, όπως αρχικά είχαμε αποκαλύψει (δείτε ΕΔΩ).

Τελικά το πράσινο Ford Escord κατάντησε αγροτικό να εξυπηρετεί την υπηρεσία πράσινου και το μπλε Audi να έχει πάρει τον δρόμο του.