Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2015

ΤΟ ΙΣΤΙΑΙΑ NEWS ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ - ΣΤΙΣ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ


Αθήνα, Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσματζόγλου… Το ΙΣΤΙΑΙΑ NEWS στο «στρατηγείο» του Υποψήφιου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολου Τζιτζικώστα. Στα 600τμ του 3ου ορόφου, εκεί όπου σχεδιάζετε το πλάνο μάχης για την τελική νίκη, με την υποστήριξη εθελοντών συνεργατών.

Για την pole position στην κούρσα για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας με σύνθημα “τολμάμε - αλλάζουμε - κερδίζουμε” τρέχει ο νυν Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και τέως Βουλευτής Θεσσαλονίκης, Απόστολος Τζιτζικώστας, έχοντας στο πλευρό του τα ποιο αξιόλογα στελέχη της ΝΔ, όπως ο Βουλευτής Εύβοιας Σίμος Κεδίκογλου που συναντήσαμε εκεί, καθώς και αμέτρητους φίλους, προσωπικούς και της παράταξης, όπως ο Νίκος Τσελίκας από την Ιστιαία που επίσης συναντήσαμε εκεί.


«Ξεκινήσαμε μια νέα προσπάθεια για να αλλάξουμε την Νέα Δημοκρατία. Αλλάξουμε εμείς πρώτοι, για τους ανθρώπους που περιμένουν μια ουσιαστική ρήξη με το χθες και μια νικηφόρα σύγκρουση με το σήμερα. Καλώ τους νεοδημοκράτες και τις νεοδημοκράτισσες που θέλουν ένα πραγματικά νέο ξεκίνημα και ζητούν μια νέα πολιτική απάντηση να υπερβούμε τα όρια των εσωκομματικών ισορροπιών. Καλώ όλους να δώσουμε μαζί την μάχη, να συμμετέχουν στην εκλογή από τη βάση, για μια πραγματικά ισχυρή κοινωνία με δικαιοσύνη και αλληλεγγύη.» τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας.

«Στηρίζω την υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας με πάνω από όλα την ενότητα της παράταξης. Στις 23 Οκτωβρίου, στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας στη Χαλκίδα θα πραγματοποιηθεί ομιλία στο πλαίσιο των περιοδειών του.» ανάφερε ο κ. Κεδίκογλου.

Στις 22 και 29 Νοεμβρίου 2015 θα πραγματοποιηθούν οι δύο γύροι για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, όπως αποφασίστηκε σε συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (ΚΕΦΕ) του κόμματος. Οι δύο ημερομηνίες συμπίπτουν με την πρώτη ανάδειξη προέδρου από τη βάση (στις 29 Νοεμβρίου του 2009 ο Αντώνης Σαμαράς επικράτησε στην κούρσα με την Ντόρα Μπακογιάννη).