Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ «ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΙΔΗΨΟΥ»

Ενημέρωση και συζήτηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 1 Νοεμβρίου, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Λουτρών Αιδηψού, με θέμα «επιχειρηματολογία για την διεκδίκηση της διοικητικής αυτοτέλειας και αυτονομίας του πρώην Δήμου Αιδηψού» που διοργάνωσε η «Κίνηση Πολιτών Αιδηψού» σε συνεργασία με συλλόγους και φορείς της περιοχής.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες του κ. Γεωργίου Στέφου, 150 περίπου ήταν αυτοί που προσήλθαν και γέμισαν την αίθουσα από τους περίπου 7.000 κατοίκους του παλαιού «καποδιστριακού» Δήμου Αιδηψού που απευθύνονταν η πρόσκληση που δημοσιεύτηκε προ ημερών και στα τοπικά μέσα.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Πατήρ Ηλίας Ευθυμιόπουλος και ακολούθησαν τοποθετήσεις του Προέδρου της «Κίνησης Πολιτών Αιδηψού» Δικηγόρου κ. Δημήτριου Σταρατζή καθώς και μελών της επιτροπής. Παρευρέθηκαν, ο Αντιδήμαρχος Λ. Αιδηψού κ. Δημήτριος Ζουπανιώτης, πρώην και νυν Δημοτικοί Σύμβουλοι, αντιπρόσωποι τοπικών συλλόγων και φορέων.

Με αναφορά στον αείμνηστο Γιώργο Παπανδρέου και την επίσκεψη στην π. Πρόεδρο της Βουλής ξεκίνησε την ομιλία του ο κ. Σταρατζής, απευθυνόμενος στους “μπαρουτοκαπνισμένους αγωνιστές” και τα ”τιμημένα νιάτα, έφηβοι των 80 χρόνων ” όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο ίδιος. Προσκεκλημένη ήταν και η μητέρα της κ. Ζωής Κωνσταντοπούλου, πρώην Δημοτική Σύμβουλος Αιδηψού κ. Λίνα Αλεξίου, η οποία δεν παρευρέθηκε παρά απέστειλε μήνυμα προς ανάγνωση.