Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ.Από νωρίς το πρωί αρκετά ήταν τα μέλη και οι φίλοι της Νέας Δημοκρατίας που συγκεντρώθηκαν στις δύο κάλπες που στήθηκαν στον Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού, η μία στο ΚΕΦ Ιστιαίας και η άλλη στο ΚΕΦ Αιδηψού, προκειμένου να αναδείξουν τον νέο Πρόεδρο της παράταξης.

Αν και τα τμήματα ήταν ετοιμοπόλεμα η εκλογική διαδικασία δεν ξεκίνησε ποτέ, με τους ψηφοφόρους να λαμβάνουν από την επιτροπή την απάντηση «έχει πέσει το σύστημα». Ελάχιστοι ήταν αυτοί που παρέμειναν ενώ οι περισσότεροι αποχώρησαν φανερά εκνευρισμένοι.

Ώρες αργότερα τα μέλη της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (ΚΕΦΕ) του κόμματος έλαβαν την απόφαση να αναβληθούν οι εσωκομματικές εκλογές.

Στην ανακοίνωσή της η ΚΕΦΕ αναφέρει: «Με βάση τις διαβεβαιώσεις της νομικής υπηρεσίας του κόμματος, η εταιρία που είχε αναλάβει το τεχνικό μέρος της διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξη νέου Προέδρου στη Νέα Δημοκρατία δεν τήρησε τις συμβατικές υποχρεώσεις της. Ως εκ τούτου, καθίσταται αδύνατη τεχνικά η διεξαγωγή της διαδικασίας των εκλογών για σήμερα, η οποία και αναβάλλεται».

Το ΙΣΤΙΑΙΑ NEWS ήταν στο εκλογικό κέντρο Ιστιαίας από όπου τα πλάνα στο βίντεο και η αποκλειστική φωτογραφία με το τερματικό τύπου tablet της εφορευτικής επιτροπής. Μέσο του εξοπλισμένου με πληκτρολόγιο και σύνδεσης δεδομένων κινητής τηλεφωνίας tablet, θα πραγματοποιούταν ο on line έλεγχος των ψηφοφόρων και η μετάδοση των αποτελεσμάτων.