Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΑΙΔΗΨΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ Α.Τ. ΑΙΔΗΨΟΥ

Με απλές λέξεις οι άνθρωποι που γνωρίζουν καλά την φιλοξενία κάνουν λόγο για το αίσθημα ασφάλειας που πρέπει να νοιώθει ο επισκέπτης σε έναν τουριστικό προορισμό όπως η Λουτρόπολη, αίσθημα που θα χαθεί αν καταργηθεί το Αστυνομικό Τμήμα Αιδηψού.
Στο δελτίο τύπου ο Σύλλογος Ξενοδόχων Αιδηψού αναφέρει:

Σχετικά με την κατάργηση του αστυνομικού τμήματος Λουτρών Αιδηψού και την συγχώνευσή του με αυτό της Ιστιαίας πιστεύουμε σαν Σύλλογος Ξενοδόχων ότι αυτό θα είναι η ταφόπλακα της πόλης.
Η Λουτρόπολη μετά την κατάργηση των εισιτηρίων κοινωνικού τουρισμού, που ήταν ο κύριος τροφοδότης επισκεπτών, παλεύει να ξαναβρεί την αίγλη της και την τουριστική της ταυτότητα σε μια πολύ δύσκολη εποχή για όλη τη χώρα.
 Η απομάκρυνση του Αστυνομικού Τμήματος θα έχει σαν αποτέλεσμα, οποιαδήποτε προσπάθεια του συλλόγου για εισροή νέων τουριστών – επισκεπτών και κατά συνέπεια εσόδων για τον Δήμο, τους ξενοδόχους αλλά και όλους τους επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής, να πέφτει στο κενό.
ΚΑΝΕΝΑΣ τουρίστας – επισκέπτης δεν θα προτιμήσει την πόλη εάν δεν αισθάνεται ασφάλεια, ειδικά μετά τα τελευταία γεγονότα.
Οι άνθρωποι που επισκέπτονται την πόλη πρέπει να αντιμετωπίζονται σαν καλεσμένοι. Έτσι όπως οι καλεσμένοι στο σπίτι μας πρέπει να νιώθουν άνετα, έτσι και οι καλεσμένοι στην πόλη μας πρέπει να νιώθουν την φιλοξενία, την ευγένεια, το ζεστό χαμόγελο και την ασφάλεια.
Ο νέος σύλλογος ξενοδόχων θα είναι δίπλα σε κάθε προσπάθεια που γίνεται για την διατήρηση του αστυνομικού τμήματος στην Λουτρόπολη.

Με εκτίμηση για το Δ.Σ.

Ανάργυρος Χρήστου 
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Συλλόγου Ξενοδόχων Αιδηψού