Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΙΣΤΙΑΙΑΣ ΑΙΔΗΨΟΥΤο μεσημέρι της Παρασκευής 27 Νοεμβρίου 2015 το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού, πραγματοποίησε συνεδρίαση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: «απολογισμός της θερινής περιόδου και επαναπρογραμματισμός των δράσεων της πολιτικής προστασίας για την επερχόμενη χειμερινή περίοδο».

Με υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας τον Αντιδήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Σελίμη και την παρουσία της Δημάρχου κ. Ελένης Ευσταθίου, πραγματοποιήθηκε εποικοδομητική συζήτηση δίνοντας έμφαση στην αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων και των πυρκαγιών, με τοποθετήσεις Διοικητών των Σωμάτων Ασφαλείας, Εκπροσώπων Φορέων  και Προέδρων Τοπικών Κοινοτήτων. Αναφορά έγινε και για τα κονδύλια που θα δοθούν στο Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών. Κ. Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο.

Η Δήμαρχος άνοιξε την συζήτηση αναφέροντας: «Είναι γεγονός ότι περάσαμε μια δύσκολη χρονιά πέρυσι. Θέλω να ευχαριστήσω την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το Δασαρχείο, την Αστυνομία και το Λιμεναρχείο, γιατί συμπαραστάθηκαν  και συμπαραστέκονται στην προσπάθεια που κάνουμε. Ευχαριστώ και τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων οι οποίοι ανταποκρίθηκαν σε ότι αντιμετωπίσαμε. Ελπίζω η φετινή χρονιά να είναι καλύτερη. Για ότι και αν συμβεί θεωρώ πως θα ανταποκριθούμε».

Δείτε στο βίντεο τις τοποθετήσεις των παρευρισκόμενων και το φωτορεπορτάζ που ακολουθεί…