Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝΤην Κυριακή 22 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα ημερήσιας διάταξης: «αποδοχή παραιτήσεων μελών Οικονομικής Επιτροπής και εκλογή αναπληρωματικών μελών».

Παραιτηθέντες πλειοψηφία: Χαρβαλιάς, Αγγελόπουλος, Καρβέλας.
Παραιτηθέντες μειοψηφία: Αναγνώστου, Μυσιρλής.

Το σώμα ψήφισε ομόφωνα ναι,  δηλαδή αποδέχτηκε τις παραιτήσεις των μελών της Οικονομικής Επιτροπής.

Η κάλπη και το παραβάν τοποθετήθηκαν στην αίθουσα, ξεκινώντας η εκλογική διαδικασία με την πλειοψηφία να αποσύρετε ώστε να αποφασίσει ποια αναπληρωματικά υποψήφια μέλη θα προτείνει. Επιστρέφοντας πρότεινε τους κυρίους, Τζάτζαλο, Βογιατζή και Τσούτσικα.

Οι παρόντες στην συνεδρίαση συνδυασμοί «νέα πορεία», «ο δήμος είσαι εσύ» και «λαϊκή συσπείρωση» δεν κατέθεσαν πρόταση. Οι συνδυασμοί «μέτωπο αναγέννησης» και «δημιουργία» δεν ήταν παρών.

“Δεν καταθέτουμε πρόταση αναπληρωματικών μελών γιατί ο συνδυασμός μας αντιπροσωπεύετε με τακτικά μέλη” ανάφερε ο κ. Πετσής.

“Δεν έχουμε ξεχάσει όλο αυτό που έχει συμβεί εδώ πριν από ενάμιση χρόνο. Το να μας πετάξουν έξω από όλες τις επιτροπές με ενστάσεις. Τώρα που παραιτήθηκαν όλοι δεν θα βγάλουμε εμείς το φίδι από την τρύπα” ανάφερε η κ. Φουρνάρη.

“Πριν ενάμιση χρόνο τους είχε πιάσει πρεμούρα να μπουν στις επιτροπές και με ενστάσεις μας πέταξαν έξω. Θα έπρεπε να είναι εδώ αν και παραιτήθηκαν. Ο κόσμος για αυτό τους ψήφισε ” ανάφερε ο κ. Καμαράτος.

Η πλειοψηφία αποσύρθηκε και πάλι προκειμένου να προτείνει και τα άλλα δύο αναπληρωματικά μελή. Πρότεινε τον κ. Κατούνη και την κ. Λουκατζίκου.

Αποτελέσματα 1ης ψηφοφορίας
1 χωρίς σταυρό προτίμησης, 1 χωρίς ψηφοδέλτιο, 4 λευκά, 12 Τζάτζαλος, 1 Βογιατζής.
Ο κ. Τζάτζαλος συμπλήρωσε την απόλυτη πλειοψηφία και εκλέγετε. Για τους υπόλοιπος ακολούθησε 2η ψηφοφορία.

Αποτελέσματα 2ης ψηφοφορίας
3 λευκά, 12 Βογιατζής. Ο κ. Βογιατζής συμπλήρωσε την απόλυτη πλειοψηφία και εκλέγετε. Για τους υπόλοιπος ακολούθησε 3η ψηφοφορία.

Αποτελέσματα 3ης ψηφοφορίας
1 χωρίς σταυρό προτίμησης, 3 λευκά, 11 Κατούνης, 4 Λουκατζίκου, 1 Τσούτσικας.

Τελικά αποτελέσματα
1ο αναπληρωματικό μέλος Αθανάσιος Τζάτζαλος, 2ο Κυριάκος Βογιατζής, 3ο Ιωάννης Κατούνης, 4ο Άννα Λουκατζίκου και 5ο Ιωάννης Τσούτσικας.