Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΠΕΤΣΗΣ VS ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ
Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Παρασκευής 30 Οκτωβρίου συζητήθηκε, ως θέμα ημερήσιας διάταξης, η αμοιβή του Δικηγόρου παρ΄ Αρείω Πάγω και ΣτΕ κ. Μαυραγάνη Νικόλαου για δικαστικές υποθέσεις του Δήμου, έπειτα από πρόταση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου.

Η ερώτηση των Δημοτικών Συμβούλων της Αντιπολίτευσης, της επικεφαλής του συνδυασμού «Μέτωπο Αναγέννησης» κ. Ουρανίας Παπανδρέου και του επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Πορεία» κ. Ηλία Πετσή, προς την Δήμαρχο κ. Ελένη Ευσταθίου για τα κριτήρια που έγινε η επιλογή του κ. Μαυραγάνη κάνοντας αναφορά στην εκλογή του ως Βουλευτής Εύβοιας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ανέβασε τους τόνους στην αίθουσα.

“Η κυρία Παπανδρέου ανήκει στους ΑΝ.ΕΛ. όταν με επέλεγε για δικηγόρο της; Ο κύριος Πετσής ανήκει στους ΑΝ.ΕΛ. όταν με επέλεγε για υποθέσεις του;” τόνισε στην απάντηση του ο κ. Μαυραγάνης, υπενθυμίζοντας στην αίθουσα την προεκλογική καταγγελία της κ. Παπανδρέου κατά του κ. Αναγνώστου για κόλλημα υποψηφιότητας (στο παρελθόν είχε ενημερωθεί σχετικά το σώμα από την Δήμαρχο). Παράλληλα, αποκάλυψε δύο αναθέσεις υποθέσεων τρίτων από τον κ. Πετσή κάτι που αρνήθηκε ο ίδιος (η Δήμαρχος ανάφερε το όνομα της Δημοτικής Συμβούλου κ. Μαίρης Μακρή, εκλεγμένη με τον συνδυασμό «Νέα Πορεία»).

Δείτε το βίντεο...