Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2015

Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΣΤΗ ΣΙΝΑΣΟ

Κατά τη σημερινή εορτή του Αγίου Νικολάου, ενός εκ των σημαντικότερων Αγίων του Χριστιανισμού, της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού, η Δήμαρχος Ιστιαίας - Αιδηψού κ. Ελένη (Λίνα) Ευσταθίου, επέλεξε να παρευρεθεί στις θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, που οργάνωσε στη Σινασό Ιστιαίας ο τοπικός Πολιτιστικός Σύλλογος.

Η Δήμαρχος εκδήλωσε την ευαρέσκεια της Τοπικής μας Κοινωνίας για την διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων, που διατηρούν τις Μνήμες και τις Παραδόσεις μας, βασικό συντηρητικό του ανεξίτηλου Πολιτισμού μας. Φροντίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Σινασού είναι και η διατήρηση της μνήμης από την φωτεινή Σινασό της Καππαδοκίας, προγονική τους πατρίδα και πολιτιστική κοιτίδα, στην ο οποία τιμόταν ιδιαιτέρως ο Προστάτης και Ευεργέτης ψυχών, Άγιος Νικόλαος.

Η Δήμαρχος συγχαίρει ιδιαιτέρως τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σινασού και παράλληλα όλους του Πολιτιστικούς Συλλόγους της περιοχής μας για το πολύτιμο έργο τους.

Εύχεται επίσης ο Άγιος να χαρίζει Μακροημέρευση, Υγεία και Ελπίδα σε όσες και όσους από τους Δημότες μας γιορτάζουν σήμερα.

Η Δήμαρχος Ιστιαίας - Αιδηψού
Λίνα Ευσταθίου