Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ

Η Δήμαρχος Ιστιαίας - Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου, υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο της, εκπροσώπους των Δ.Σ. των Εμπορικών - Επαγγελματικών Συλλόγων Ιστιαίας - Αιδηψού, έπειτα από πρόσκλησή της.

Αρχικά η κ. Ευσταθίου συνεχάρη το νεοεκλεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού - Επαγγελματικού Συλλόγου Ιστιαίας, τονίζοντας για ακόμη μία φορά, ως ενεργή υποστηρίκτρια της πλήρους ισότητας των φύλων, πως οι γυναίκες πρέπει να έχουν κύριο λόγο στην λήψη αποφάσεων. Ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων και συζήτηση θεμάτων που αφορούν τους επιχειρηματίες και επαγγελματίες του τόπου. Μεταξύ των θεμάτων ήταν: οι εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων, η ορθή λειτουργία των λαϊκών αγορών και το παραεμπόριο.

Από τον Εμπορικό - Επαγγελματικό Σύλλογο Ιστιαίας παρευρέθηκαν, η Πρόεδρος κα. Μαρία Χότζα, η Αντιπρόεδρος κα. Γκέλυ Τσούτσικα, η Ταμίας κα. Ελένη Κραβαρίτη και η Γραμματέας κα. Μαρία Δημητροπούλου. Τον Εμπορικό - Επαγγελματικό Σύλλογο Αιδηψού εκπροσώπησε η Γραμματέας κα. Ιωάννα Θεοδοσίου, λόγο απουσίας της Προέδρου κα. Δέσποινας Μαραβέλη.