Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2015

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ Λ. ΑΙΔΗΨΟΥ

Στα χρόνια προβλήματα των κτιριακών υποδομών του σχολικού συγκροτήματος Λ. Αιδηψού, που επί σειρά ετών ταλανίζουν μαθητές και εκπαιδευτικούς, ανταποκρίθηκε η Δημοτική Αρχή ξεκινώντας εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης.

Η ελλιπείς μόνωση της ταράτσας του λυκείου και οι φθαρμένοι σοβάδες στο ταβάνι των τάξεων, είχαν σαν αποτέλεσμα να πλημυρίζουν οι αίθουσες διδασκαλίας κατά τις βροχερές ημέρες, δημιουργώντας παράλληλα κινδύνους για τους μαθητές.

Από την προηγούμενη Δευτέρα ξεκίνησαν εντατικά οι εργασίες που περιλαμβάνουν αντικατάσταση της μόνωσης και συντήρηση των αιθουσών, σύμφωνα με τεχνική περιγραφή της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

«Για περίπου πέντε χρόνια αντιμετωπίζουμε σοβαρά προβλήματα, που διαπιστώνετε και εσείς, στις υποδομές του σχολείου μας. Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Δήμου, που έχουμε άψογη συνεργασία, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες επισκευές» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Διευθύντρια κ. Αικατερίνη Μαλάκη στο ΙΣΤΙΑΙΑ NEWS.

Επισκεφθήκαμε το σχολικό συγκρότημα Λ. Αιδηψού που συστεγάζει Ενιαίο Λύκειο και Γυμνάσιο, από όπου και το φωτορεπορτάζ που ακολουθεί…