Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015

Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ «GRECKA PANORAMA» ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ

Στη 1η Αποκλειστική Έκθεση για την Ελλάδα «Grecka Panorama» στο Torwar Arena της Βαρσοβίας, πρωτεύουσα της Πολωνίας, βρίσκεται η Δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου. Η έκθεση διάρκειας τριών ημερών, ξεκίνησε την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου.

Η Ελλάδα αποτελεί από τους πρώτους προορισμούς για τους Πολωνούς που για την περίοδο 2014 έφθασαν τους 588.000 επισκέπτες στη χώρα μας. Το ιδιαίτερα επιτυχημένο μοντέλο της έκθεσης «Grekland Panorama» στη Στοκχόλμη μεταφέρθηκε τώρα και στην Πολωνία, μία από τις σημαντικότερες και πολλά υποσχόμενες ανερχόμενες αγορές της Ευρώπης για την Ελλάδα.

Επικοινωνώντας με την  κ. Ευσταθίου μας ανάφερε πως αρχικά παρακολούθησε ενημερωτικό forum σχετικά με το τι θέλει ο Πολωνός τουρίστας, με τα στατιστικά που παρουσιάστηκαν να δείχνουν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά για την Ελλάδα. Ακολούθησαν ραντεβού με τουριστικούς πράκτορες (tour operators) διεθνώς αναγνωρισμένων πρακτορείων, παρουσία επιχειρηματιών και εκπροσώπων φορέων της περιοχής, προσκαλώντας τους να επισκεφθούν τον Δήμο μας.  Το βράδυ πραγματοποιήθηκε gala στο ξενοδοχείο Sheraton.