Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016

“ΕΠΙΣΚΕΨΗ” ΣΔΟΕ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΕΛΗ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ

Μια έκπληξη περίμενε τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση της ποδοσφαιρικής ομάδας «Αναγέννηση Ιστιαίας», με καλεσμένο τον πασίγνωστο καλλιτέχνη Θάνο Πετρέλη και την εξαίσια ορχήστρα του, το βράδυ του Σαββάτου στην κατάμεστη αίθουσα «Μπαρμπούνης».

Κλιμάκιο ελεγκτών του ΣΔΟΕ “επισκέφθηκε” την εκδήλωση, έπειτα από καταγγελία, για οικονομικό έλεγχο.

Η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, σύμφωνα με εκατοντάδες φωτογραφίες χρηστών σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης που διασκέδασαν μέχρι πρωίας, αλλά και με δηλώσεις μελών της ομάδας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας δεν έλειψε να καυτηριάσει την ενέργεια αυτή, με σχόλιο στην σελίδα της «Αναγέννησης», κάνοντας λόγο για “επώνυμους φίλους”:

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΣ.
ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΦΙΛΟ ΜΑΣ" ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΜΕ ΑΝΩΝΥΜΗ "ΕΠΩΝΥΜΗ" ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΡΙΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ.
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ "ΦΙΛΟ ΜΑΣ" ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΒΡΑΔΙΑ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ!