Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016

ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΑΓΩΝΑ

«Συνεχίζω να είμαι πιστός στις ιδέες μου, συνεχίζω να είμαι αντιμνημονιακός. Η χώρα μας είναι στην εντατική…» ήταν τα πρώτα λόγια του Ιατρού και Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Ιστιαίας κ. Αλέξανδρου Δαύρη στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε τον περασμένο Σεπτέμβριο στο ΙΣΤΙΑΙΑ NEWS (δείτε ΕΔΩ).

«Ο Τσίπρας με τον Καμμένο συμπεριφέρθηκαν σαν συστηματικό κόμμα, αδιαφορώντας για την εντολή να κάνουν την ρήξη που έδωσε ο λαός στο δημοψήφισμα. Έκαναν συνειδητή στροφή. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τα πιστεύω μου από οποιοδήποτε μετερίζι…» τόνισε, χωρίς να κρύψει την απογοήτευση του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες στους οποίους ήταν στο παρελθόν υποψήφιος Βουλευτής Εύβοιας.

Οι πολιτικές φήμες που κυκλοφορούσαν εκείνο τον καιρό στον Νομό έκαναν λόγο για ένταξη του κ. Δαύρη στην Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Ο φωτογραφικός φακός τον “συνέλαβε” στην πρώτη γραμμή των κινητοποιήσεων του Κινήματος Πολιτών, κρατώντας το πανό με σύνθημα «προδότες του λαού φύγετε», την ημέρα των Θεοφανίων στο λιμάνι της Χαλκίδας.

«Μερικοί άνθρωποι συνεχίζουν να αγωνίζονται για όλους!» σχολίασε ο ίδιος, κάτω από τις φωτογραφίες, στο προφίλ του στο Facebook.